- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
TxT'dir Vereceğim konudan yapabilirsiniz.Merhaba,
files TXT DB mi acaba TXT DB' ise acaba nasıl NO TXT DB Yapabilirim bilginiz varmı =
[ C++ ] - No Txt Db Yapımı - Protoları Navicattan Yönetmek
DB/SRC/CLIENTMANAGERBOOT.CPP AÇILIR Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tekrar Txt Almak İsteyen Olursa Tam Tersini Uygulayabilir. Konu Daha Önce Paylaşıldı Ancak Konunun Fotoları ve anlatımı berbattı ben biraz daha derledim ve topladım adminler yinede...
- Konular
- 31
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 4,700
- DevLira
- 0
Konuda anlatılanları yaptım build ederken sorun yaşamadım fakat oyunu açtıktan sonra sunucuya bağlanırken hata diyor bilginiz varmıdır acabaTxT'dir Vereceğim konudan yapabilirsiniz.
![]()
[ C++ ] - No Txt Db Yapımı - Protoları Navicattan Yönetmek
DB/SRC/CLIENTMANAGERBOOT.CPP AÇILIR Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tekrar Txt Almak İsteyen Olursa Tam Tersini Uygulayabilir. Konu Daha Önce Paylaşıldı Ancak Konunun Fotoları ve anlatımı berbattı ben biraz daha derledim ve topladım adminler yinede...forum.turkmmo.com
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Sysserlara bakınız ekstra ise ftp'deki game/share/locale/turkey kısmında bulunan special item group.txt'in içini komple silip kaydedip reboot atınKonuda anlatılanları yaptım build ederken sorun yaşamadım fakat oyunu açtıktan sonra sunucuya bağlanırken hata diyor bilginiz varmıdır acaba
- Konular
- 31
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 4,700
- DevLira
- 0
Sorunumu sayenizde çözdüm ilginiz için ve files için teşekkür ederim.Sysserlara bakınız ekstra ise ftp'deki game/share/locale/turkey kısmında bulunan special item group.txt'in içini komple silip kaydedip reboot atın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)