- Konular
- 0
- Online süresi
- 13d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1,415
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
So you are saying bugs that are caused in your files clean installed with no systems added is our fault ?
You didn't even BOTHER reading the previous pages because i clearly say that these happen with your files with no systems added.
You didn't even BOTHER reading the previous pages because i clearly say that these happen with your files with no systems added.
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Evet(YES) bu dosyalara , kurt adam ve bir çok sistemi ekleyen insan var. ve bu insanlardan geri dönüş alıyorum. eğer ciddi bir sorun olsaydı konu sabitte kalmazdı.So you are saying bugs that are caused in your files clean installed with no systems added is our fault ?
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Dostum bir daha söylüyorum ve son mesajım dosyalarda her hangi bir sorun yok. sıfırdan kurup deneyebilirsin. az yukarıda olan hatayı bile deneyebilirsin. ama böyle bir hata yok. bir daha altını çizerek söylüyorum. DOSYALARDA SORUN BULUNMAMAKTADIR. Sistem eklerken yaşadığınız problemlerden ötürü dosyalar sorumlu tutulamaz.So you are saying bugs that are caused in your files clean installed with no systems added is our fault ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 13d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1,415
- DevLira
- 0
GM karakteri /inv komutunu kullanınca bir süre sonra gözüküyor ama bunu kendisi göremiyor diğer oyuncular görüyor.
![]()
Bu büyük ihtimalle GM inv den çıkınca logo gitme sorununu fixlediniz ama tam fix olmamış@Razuning
Bu ikisinden biri;
#98.Görünmez moddan çıktıktan sonra efektlerin aktif olmaması Fix
#95.Anlık level yenilenmeme fix
Ok bro
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
@gpackgDostum bir daha söylüyorum ve son mesajım dosyalarda her hangi bir sorun yok. sıfırdan kurup deneyebilirsin. az yukarıda olan hatayı bile deneyebilirsin. ama böyle bir hata yok. bir daha altını çizerek söylüyorum. DOSYALARDA SORUN BULUNMAMAKTADIR. Sistem eklerken yaşadığınız problemlerden ötürü dosyalar sorumlu tutulamaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)