xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[QUOTE = "Razuning, post: 20871584, member: 2157774"]
Hello there,

There is no such problem. It may be due to your change.
[/ QUOTE]
Hey , i reinstaled your svf and the problem it's still there.
Merhaba,

Bir çok kişi sf'yi kullanıyor ayrıca bende kullanıyorum. böyle bir sorun bulunmamaktadır.

Your files are full bugged, you don't even respond to previous bugs reportedd here lmao

Your files are full bugged, you don't even respond to previous bugs reportedd here lmao
Merhaba,

Yapamadığınız veya yaptığınız değişiklilerde hata çıktığı zaman sf'nin sorunu değildir. SF Sorunsuzdur. Şuan bu SF'yi 5 kişi geliştirmekte ve mevcut sorunlarını konuda sabitledim. Eğer bir sorun varsa kanıtınızı bekliyorum.

How about you go back in the pages and see for yourself clown, multiple people including myself have reported problems and you simply ignored them all.

How about you go back in the pages and see for yourself clown, multiple people including myself have reported problems and you simply ignored them all.
Kişiler sorun bildirmedi. Gereksiz şeyleri bildirdi sayfaları okudum ve geçtim. cevap verme zorundalığım yok. ekstra ise sorunları zaten konuda sabitlendi. sorunları küçük. Kuşak sistemini eklerken questte hata yaptığınızı biliyorum ve bunu önceki mesajda cevapladım. Geliştirmelerde yardımcı olamıyorum. Geliştirme size kalmış bir şeydir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri