HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kemer taktınız mı?@Razuning
sistemi eski haline çevirdim de bu yandan açılan kısma item koyunca çince yazı çıkıyor nerden düzeltiyoruz e yazıyoruz oraya acaba:
Ekli dosyayı görüntüle 10920
Yok biliyorum kemer takınca ekleniyor oraya fakat kemersiz de yapıldığı zaman hata veriyor ya o yazıyı türkçeye çevirmek istiyorum nerden yapabilirim gibisinden sormuştumKemer taktınız mı?
Kemersiz yapılması bugtan ibarettir ve o bug kapalıdır kemersiz olmuyor maalesefYok biliyorum kemer takınca ekleniyor oraya fakat kemersiz de yapıldığı zaman hata veriyor ya o yazıyı türkçeye çevirmek istiyorum nerden yapabilirim gibisinden sormuştum
Onu anladım zaten zamanınızı ayırıp baktığınız için de çok teşekkür ederim ama bu yazıyı türkçeleştirebileceğim bir yer yok mudur acabaKemersiz yapılması bugtan ibarettir ve o bug kapalıdır kemersiz olmuyor maalesef
/usr/game/share/locale/turkey locale_string dosyasıOnu anladım zaten zamanınızı ayırıp baktığınız için de çok teşekkür ederim ama bu yazıyı türkçeleştirebileceğim bir yer yok mudur acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)