HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yoo onu demiyorum işte ondan soruyorum zaten çalıştığından dolayı soruyorum bize hangi kodları nereye yapığtırıp fixleyebileceğimizi söylermisiniz onu demeye çalıştım yanı sizden bunu nasıl fixlediğinizi öğrenmemiz gerek ki diğer fixlenmemiş fileslerimize uygulayabilelim diğer konulardaki fixler çalışmıyor yardım edinŞuan ki hazırladığım alt yapıda ve konuda paylaşmış olduğum bu fix çalışmaktadır.

https://forum.turkmmo.com/konu/3211390-c-hamle-atinca-hp-dusme-sorunu-fixed/ buradaki konuyu alınyoo onu demiyorum işte ondan soruyorum zaten çalıştığından dolayı soruyorum bize hangi kodları nereye yapığtırıp fixleyebileceğimizi söylermisiniz onu demeye çalıştım yanı sizden bunu nasıl fixlediğinizi öğrenmemiz gerek ki diğer fixlenmemiş fileslerimize uygulayabilelim diğer konulardaki fixler çalışmıyor yardım edin![]()
işte demiştim bazı açılan fix konuları çalışmıyor diye bu konuda bunlardan biri bu çalışmıyor

Yalnız bu fixi bu konudan aldım ve sorunsuz bende çalışıyor yanlış ekleme yapıyor olabilirsinizişte demiştim bazı açılan fix konuları çalışmıyor diye bu konuda bunlardan biri bu çalışmıyor![]()
allahalla ben https://forum.turkmmo.com/konu/3739291-eric-bloodaxe-altyapi-server-files/ bu fileste denedim yanlız bu martysama sourceli sanırım martysama sourcelerinde bu fix çalışmıyor hatta bu fix konusunun yorumlarına bakabilirsiniz konudaki kodlar çalışmadığından dolayı kapatılmış ve bazılarıda çalışmıyor yorumu yazmış yani bende denedim çalışmadı acaba martysama sourcesinden dolayı mı buYalnız bu fixi bu konudan aldım ve sorunsuz bende çalışıyor yanlış ekleme yapıyor olabilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)