- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sende şems-i tebrizi misin bu hikayedeTamam mevlana
- Konular
- 40
- Online süresi
- 29d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1,114
- DevLira
- 6
önerebileceğin bir vdi var mıTamam mevlana
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 17h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,431
- DevLira
- 44
Yok emir timur ben daha çok timurcuyum ya da şöyle söyleyim benimle muhattap olmanı istemediğim halde sürekli bulaşan ve geçen gün uyarılmana rağmen bana tekrar tekrar başka platformlar dahil olmak üzere laf atman sinir etmeye çalışman aynen kanka toxic değilsin geçen attığın mesaj gibi ben bu mesajlarını yönetime bildiriyorum artık senden yoruldum seninle muhattap olmamaya çalıştıkça çenemi tutmaya çalıştıkça sen üzerime geliyorsun senin zararına olur ben değil insanlar seninle neden konuşmayı kestiğim konusunda gerçekleri yazdığımda insanlar hak verecek ki verirler emin ol zamanında aileni içeren bir konuda sana yardım etmiş insana bunu yapıyorsan senden daha kötüsü yok bu sana son mesajım tüm yorumlarını yönetime bildiriyorumsende şems-i tebrizi misin bu hikayede
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
bana etiket atmadığını söylediğim için beni yönetime mi bildireceksin ? üzücü... sağlık olsun. ben zaten bana ettiğin yardımları unuttuğumu söylemedim. neyse bildir kg.Yok emir timur ben daha çok timurcuyum ya da şöyle söyleyim benimle muhattap olmanı istemediğim halde sürekli bulaşan ve geçen gün uyarılmana rağmen bana tekrar tekrar başka platformlar dahil olmak üzere laf atman sinir etmeye çalışman aynen kanka toxic değilsin geçen attığın mesaj gibi ben bu mesajlarını yönetime bildiriyorum artık senden yoruldum seninle muhattap olmamaya çalıştıkça çenemi tutmaya çalıştıkça sen üzerime geliyorsun senin zararına olur ben değil insanlar seninle neden konuşmayı kestiğim konusunda gerçekleri yazdığımda insanlar hak verecek ki verirler emin ol zamanında aileni içeren bir konuda sana yardım etmiş insana bunu yapıyorsan senden daha kötüsü yok bu sana son mesajım tüm yorumlarını yönetime bildiriyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)