- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MORHOBO ORKODOŞLOR GRANDİA2 ONPOCK YOPTOM 

- Konular
- 182
- Çözüm
- 92
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,662
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 8,600
- DevLira
- 84
KFFPSSJFFPEEHGGĞWWJFĞWWJFŞANDŞAKĞFJSSŞGJSSPSĞĞAJFFŞSSNFŞWENFİAANFŞEJGĞEJGİSKKGŞŞJDDĞGGJEĞFKKAĞĞJGGŞEEJGGĞSSJGŞSSNVŞAJGĞĞJGĞEEJGGĞSSJFFĞSSJİşde toplama yaptıgım files 8bin€ olan filesinizden daha sağlam çıkıyorsa sıkın kafanıza sessizce bi köşede
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
50 online ile filesin sorunsuz olmasına bile şaşırdım .d Toplama yaptım demen ayrı komik kaç tane sistem ekledin o altyapıya sen mercureci seni .dİşde toplama yaptıgım files 8bin€ olan filesinizden daha sağlam çıkıyorsa sıkın kafanıza sessizce bi köşede
Son düzenleme:
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
aşkım baksana bana aşkııııım <3 asdhashdasd50 online ile filesin sorunsuz olmasına bile şaşırdım .d Toplama yaptım demen ayrı komik kaç tane sistem ekledin o altyapıya sen mercureci seni .d
- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,245
- DevLira
- 75
Şu mehmetcan kadar çok konuşan, çok bilmişlik yapan, sağdan soldan bulduğu şeyleri ekleyip kendini developer sanan insanlara acıyorum.
Ben şu piyasadan o kadar ekmek yedim çoğu sistemi kendim sıfırdan yazdırdım, bir çoğunu'da sağdan soldan bulup kullanıyorsunuz bir kere ağzımı açmadım. Minimap iconlarını unpack edip onları kullanacak kadar bile acizsiniz. Sizin açtığınız oyunlardan hangisinden hayır gelmiş'de bundan da gelsin? Keşke biliyorsan biliyorum, bilmiyorsan bilmiyorum diyebilsen. En azından bu işten anlayan insanlarla aynı seviyede gözükmeye çalışmasanız belki sizi'de adamdan sayarlardı.
Ben şu piyasadan o kadar ekmek yedim çoğu sistemi kendim sıfırdan yazdırdım, bir çoğunu'da sağdan soldan bulup kullanıyorsunuz bir kere ağzımı açmadım. Minimap iconlarını unpack edip onları kullanacak kadar bile acizsiniz. Sizin açtığınız oyunlardan hangisinden hayır gelmiş'de bundan da gelsin? Keşke biliyorsan biliyorum, bilmiyorsan bilmiyorum diyebilsen. En azından bu işten anlayan insanlarla aynı seviyede gözükmeye çalışmasanız belki sizi'de adamdan sayarlardı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)