HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam teşekkürler. Bunu bir de /book olarak uyarlayabilir miyiz?Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İç içe geçebilen itemler(625):
![]()
İç içe geçmeyen itemler(6):
![]()
Örmeğin herhangi bir kitap almak istediğimizde sadece 1 bk veriyor 200 adrt olarak vermiyor. Fakat ben bir videoda görmüştüm. Adam /book 1 200 yazdığında 1. Nolu skillin beceri kitabından 200 adet veriyordu. Normal şartlarda sadece tek tek veriyor. Bunun uyarlamasını da yapabilir misiniz?
kodlara ekledim.Hocam teşekkürler. Bunu bir de /book olarak uyarlayabilir miyiz?
Örmeğin herhangi bir kitap almak istediğimizde sadece 1 bk veriyor 200 adrt olarak vermiyor. Fakat ben bir videoda görmüştüm. Adam /book 1 200 yazdığında 1. Nolu skillin beceri kitabından 200 adet veriyordu. Normal şartlarda sadece tek tek veriyor. Bunun uyarlamasını da yapabilir misiniz?
Son düzenleme:
https://forum.turkmmo.com/konu/3699700-metin2-pc-give_item2-200den-fazla-esya-vermeme-sorunu-cozumu/ dün bunu görünce aklıma gelmediyse
eline sağlık
eline sağlık
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)