- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : Semih
Yaşınız : 28
Yaşadığınız Yer : Kocaeli
Günlük Online Süreniz : +12 Saat
Merhabalar. Oyunu ilk çıktığı günden itibaren uzun yıllar oynadım. Üniversite döneminde bıraktığım Metin2'e emek serveri açacak ya da hali hazırda bulunan bir pvp serverde GM olarak dönmeyi düşünüyorum. Akademik eğitimim ve iş tecrübelerim dolayısıyla; sorun çözme, ikili ilişkiler ve yönetici pozisyonunda zorlanma yaşamayacağıma emin olabilirsiniz. Profesyonel bir ekip arıyorum. Lütfen 25 yaşın altında olanlar ve devamlılığı olmayan serverlerde bulunanlar iletişime geçmesin.
Yaşınız : 28
Yaşadığınız Yer : Kocaeli
Günlük Online Süreniz : +12 Saat
Merhabalar. Oyunu ilk çıktığı günden itibaren uzun yıllar oynadım. Üniversite döneminde bıraktığım Metin2'e emek serveri açacak ya da hali hazırda bulunan bir pvp serverde GM olarak dönmeyi düşünüyorum. Akademik eğitimim ve iş tecrübelerim dolayısıyla; sorun çözme, ikili ilişkiler ve yönetici pozisyonunda zorlanma yaşamayacağıma emin olabilirsiniz. Profesyonel bir ekip arıyorum. Lütfen 25 yaşın altında olanlar ve devamlılığı olmayan serverlerde bulunanlar iletişime geçmesin.
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,089
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3,946
- DevLira
- 15
Ön ek eklenmesi için bildirildi.
- Konular
- 2,052
- Online süresi
- 6ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- Başarım Puanı
- 392
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Lütfen 24 saat içinde ileteceğim örnek konu gibi konunuzu güncelleyin
forum.turkmmo.com
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
1) Bölüm Kuralları 2) Türkçe'mize özen göstererek hazırlanmalı. 3) Düzenli ve okunaklı olmaya özen gösterilmeli. 4) Konu içerisinde hakaret,reklam içerikli mesaj bulundurulmamalı. 5)Para karşılığı GM olmak,GM aramak kesinlikle yasaktır. 6)Aşağıda verilen şablona kesinlikle uyulmalıdır...
- Konular
- 2,052
- Online süresi
- 6ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- Başarım Puanı
- 392
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
KapatıldıLütfen 24 saat içinde ileteceğim örnek konu gibi konunuzu güncelleyin
![]()
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
1) Bölüm Kuralları 2) Türkçe'mize özen göstererek hazırlanmalı. 3) Düzenli ve okunaklı olmaya özen gösterilmeli. 4) Konu içerisinde hakaret,reklam içerikli mesaj bulundurulmamalı. 5)Para karşılığı GM olmak,GM aramak kesinlikle yasaktır. 6)Aşağıda verilen şablona kesinlikle uyulmalıdır...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...