Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 host sağlayıcısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurcan2212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onurcan2212

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
32
Çözüm
8
Online süresi
2h 37m
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 5 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
74
MmoLira
280
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Metin2 Sunucu almak için sorunsuz bir şekilde belgeleri mevcut önerebileceğiniz hosting var ise belirtirseniz sevinirim teşekkürler.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
öyle bir bilişim bulman zor ama tavsiyem para vericeksen iyi araştır.
Verilen özelliklere aldanıp ucuz fiyatlara paranı kaptırma.
bende mezuhostu öneririm ama server açmadan önce lokal sunucuda biraz öğrenmen senin için iyi olabilir her sorunu hosting firmalarına soramazsın
Kendime ait filesim var sadece sunucumu barındırmak için hosting arıyorum

kendi sunucunda var demek sunucusu olan birinin bunu sorması çok garip ama o zaman radore a git bırak kafan rahat olsun
"Sunucum" Derken Yanlış bir kullanım yaptım özür dilerim files kendime ait sadece güvenilir bi hosting arıyorum örnek veriyorum ani kapanma,site'nin kapanması gibi problemlerin hiç yaşanmadığı bir yer arıyorum biliyorsunuz sorun çıkabiliyor oyuncu kaybı vesaire öngörülür bu sebeblerden ayrıca öneriniz için teşekkür ederim :)

@Mezuhost kaliteli bir firmadır tavsiye ederim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim az önce belirttiğim gibi site'de anlık gidişler veya oyunda anlık kapanmalar gibi sorunlar yaşanıyormu bilginiz mevcut mu acaba ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim az önce belirttiğim gibi site'de anlık gidişler veya oyunda anlık kapanmalar gibi sorunlar yaşanıyormu bilginiz mevcut mu acaba ?
kendi serverim'de orada barınıyor kesinti yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri