HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi mob öldüğü zaman etrafında başka mobların doğmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Düşündüğüm şu when kill komutu ile mob öldükten sonra Quest üzerinden kordinatlar ile bos sabitlemek ama yapamadım yardımcı olur musunu?
Katılmıyorum ufacık bir spawn questi filesi buraya yorum yazmaya değecek kadar bile yormaz, ben sadece ch1 de spawn olmasını istediğim mobları quest ile spawn ettiriyorum.
Katılmıyorum ufacık bir spawn questi filesi buraya yorum yazmaya değecek kadar bile yormaz, ben sadece ch1 de spawn olmasını istediğim mobları quest ile spawn ettiriyorum.
Benim düşüncem ise çok fazla quest kalabalığı olmadan temiz bir şekilde ve stabil şekilde oyunun çalışması. Senin için önemli olmayabilir ama bu gibi şeyler benim için önemli ben sadece bir öneri yaptım gerisi kendisine kalmış.
Benim düşüncem ise çok fazla quest kalabalığı olmadan temiz bir şekilde ve stabil şekilde oyunun çalışması. Senin için önemli olmayabilir ama bu gibi şeyler benim için önemli ben sadece bir öneri yaptım gerisi kendisine kalmış.