Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Konudaki Hızlı Statü Sistemini Eklemede Yardım Edece Birisi Varmı ?Hızlı Statü
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Rica ederim.Teşekkürler Hocam Ellerinize Sağlık
Eklemeye Calistim Hocamda Dosya Icerisndeki Anlatimda game.py Icerisindeki bazi yerleri Duzenleyemedim Tam Olarak Verdigi Kodlarin Bazilarini Nereye Eklememiz Gerektigini yazmamis Cpp lerde Sorun Yok sadece Root Dosyalarinda Kafam karistiEğer dilerseniz; sistemi siz eklemeye çalışın ve hata alırsanız, aldığınız hata hakkında destek talepinde bulunun. Bu şekilde destek almak daha kolay ve nihai olacaktır diye düşünüyorum.
Belirttiğim gibi pack klasörünüzdeki root dosyalarını yollayın ekleyeyim.Eklemeye Calistim Hocamda Dosya Icerisndeki Anlatimda game.py Icerisindeki bazi yerleri Duzenleyemedim Tam Olarak Verdigi Kodlarin Bazilarini Nereye Eklememiz Gerektigini yazmamis Cpp lerde Sorun Yok sadece Root Dosyalarinda Kafam karisti