Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yıllar sonra geri dönüş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 990

Lordexe

Rigby
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
144
Çözüm
86
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
1,669
Altın Konu
36
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
234
MmoLira
438
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ankara’da doğdum ve Ankara’da yaşamaktayım Turkmmo ile 2013 de tanıştım daha önce bir hesabım daha vardı ama o hesabımı unuttum o yüzden 2015 de tekrar hesap açtım ortama 7 yıldır buralardayız genelde sessiz sakin gezinirim o yüzden pek fazla konum ve mesajım yoktur daha önce hiç ban yemişliğimde yok aslında bunun için bir ünvan vermeleri gerek . Neyse dostlarım ufaktan kendimden biraz daha bahsediyim aile çok erken yaşta dağıldı o yüzden erken yaşta bir baltaya sap olmamız gerekti asıl mesleğim makinacılık ama yağdan bıktığım için 2018 de bıraktım ve birikimim ile oto alım satım işine girdin 2020 başına kadar oto alım satım işiyle meşguldüm çok ekmeğini yedim bu sektörün sahip olmadığımı düşündüm arabalara sahip oldum ama maalesef 2019 hayattımdan çıkarken son tokatını attı ve 1 ay içinde yüklü miktarda kayıplar yaşadım düşmedik devam etmeye çalışıyoruz bir şekilde neyse çok uzattım konuşmayı severim kendimi anlatmayı daha çok o yüzden sizi sıkmadan ilgi alanlarıma geçelim online oyunlara bayılırım mobilde Call of duty PC de ise yıllardır metin2 anlamadım o kadar oyun çıktı 2010 dan bu zamana bu oyunda takılı kaldık biz güzel dostluklarım oldu büyüdük şimdi kimi evlendi kimi asker kimisi hayırsız çıktı nasip olur mu be diyorum ve gene öyle bir ortam istiyorum hakkımızda hayırlısını diliyorum unutmadan ufak bir bütçe ile bir server çıkarmak istiyorum piyasaya ilgi alanı olan kişilerle tartışabilirim bu konuları ve tekrardan herkesle tanıştığıma memnun oldum..

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hoşgeldin geçmiş olsun kalıcı olman dileği ile kişinin yediği tokatlar yaptığı hatalar hayat tecrübesini arttırır derler hayırlısı olsun senin için.

Tekrar hoşgeldin foruma :)

Tekrar hoşgeldiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri