C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Sistem ekleme

kral2552

Level 1
Üye
Konular
4
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 16 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm benim sorunum biraz karışık hemen konuya geceyim mesela sistem eklemek icin bu build islemi gerekli. Ben local host yani freebsd kullanarak evimde bir files geliştiricem diyelim, build islemi felan derken filesi sorsunsuz kurdum ve bir sistem ekledim diyelim sistem de bu src mi neyse artik onla alakali yani ona dayali felan sistem bitti diyelim ekledim sorunsuz bu filesi bir hostingde hizmete açmak istesem game client felan build etmesem ekledigimsistem sorunsuz olarak calisir mi yoksa build etmek mi gerekir. Belki anlatamadim ama kafam baya karışık yardımcı olacak arkadaşlara simdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Ben bu build game source, client source src build konusu tamanlamis degilim o yuzden kafam karışık sorunumu anlatamadım bu build isini detayli anlatan bir konu varmi forumda bir türlü istediğim anlatima denk gelemedim

Bu konuya bakabilirsiniz
Yazdıklarınızı tam anlamadım ama yeni sistem getirmek istiyorsanız eklemeyi yaptıktan sonra sorunsuz build etmeniz gerek

Yazdıklarınızı tam anlamadım ama yeni sistem getirmek istiyorsanız eklemeyi yaptıktan sonra sorunsuz build etmeniz gerek
Ben bu build game source, client source src build konusu tamanlamis degilim o yuzden kafam karışık sorunumu anlatamadım bu build isini detayli anlatan bir konu varmi forumda bir türlü istediğim anlatima denk gelemedim

Bu konuya bakabilirsiniz

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri