PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Cevaplandı Mob siyah görünme sorunu!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 242

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba.

Arkadaşlar servere mob ekledim fakat mob siyah gözükmekte geldikten 3 5 saniye sonra bilinen tüm çözümleri uyguladım sonuc elde edemedim bilen biri destek sağlarsa sevinirim.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
MobColor sütunu ve son eklediğin mobların MobColor değerlerini 0 yaparsan düzelecektir. Birde Lycan yoksa RESIST_CLAW sütünu varsa onuda kaldıracaksın :) .
bence de olay burada. fazlalık bir sütun var ve bu yüzden kayma oluyor. txt den mi okuyor. veya txt den sql e mi çevirdiniz aldığınız kaynak ile elinizde düzgün olan varsa sütunları karşılaştırın derim.
Düşündüğüm gibi ise mob proto kaynaklı. Mob protonuzda olan bir mob kodunu eklediğiniz mobun kodu ile değiştirip denermisiniz.

Düşündüğüm gibi ise mob proto kaynaklı. Mob protonuzda olan bir mob kodunu eklediğiniz mobun kodu ile değiştirip denermisiniz.
Vallah bende mob proto kaynak diye düşünüyorum ama çözüm bulamadım bir türlü şu an farklı bir kod bloğu arayıp değiştirdim. deniyecem inş olur

MobColor sütunu ve son eklediğin mobların MobColor değerlerini 0 yaparsan düzelecektir. Birde Lycan yoksa RESIST_CLAW sütünu varsa onuda kaldıracaksın :) .

bence de olay burada. fazlalık bir sütun var ve bu yüzden kayma oluyor. txt den mi okuyor. veya txt den sql e mi çevirdiniz aldığınız kaynak ile elinizde düzgün olan varsa sütunları karşılaştırın derim.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri