onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Proje Fikri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheHand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 209

TheHand

Level 7
TM Üye
Konular
158
Online süresi
13h 13m
Reaksiyon Skoru
72
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
151
MmoLira
449
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba yıllar önce kendi oyunlarımızı açıp işletiyorduk, bu sıralarda hasret gidermek amacı ile o pvpden bu pvpye atlayıp duruyoruz. Kafamdaki projeyi açacak bilgim olmadığı için buraya aktarıyorum. Profesyonel birileri hayata geçirirse oyuncu memnun oynatan memnun kalır diye düşünüyorum. Oyun 2008 tadında 2020 yenilikleriyle harmanlanmış bir yapıdadır özelliklerden bahsedelim.

1. Seviye başlangıç 99. seviye sondur. ( 2 büyük versiyon güncellemesi alacak olup 105 ve 120 seviye eklenecektir)
Oyun kasılma oranları TR versiyonun 3x katı olarak olacaktır.
Npc itemleri klasik itemler olacaktır +6 olarak.
Oyun item dropları TR versiyonun 4x katı olacaktır.
Metin dropları farm server dropları olacaktır tüm haritalarda kesildiği andan 10sn sonra yeni metin atacaktır.
Metin droplarında efsun arttırma, efsun nesnesi, BK, bitki, ejderha parçası, taş, zen, kitap parçaları atacaktır. Metin dropları bk, bitki efsunları yüksek oranda efsun ise orta olacaktır.
Kitap parçaları 10 adet olduğunda otomatikman münzevi ve kötü ruh kovma kağıdına dönüşecektir. ikisi içinde ayrı kitap parçası olacaktır.
Ruh taşları orman metinlerinde aktif olacaktır.
Yükseltme sandıkları olmayacak droplardan düşecektir.
İlk açılışta sadece simya sistemi aktif olacaktır.
Kuşak, tılsım, pet sistemleri daha sonraki versiyonlarda eklenecektir.
Aylık görev sistemi olacak ve aylık kostüm verilecek kostümler ise metin ve bosslara karşı güçlü olacaktır.
Efsun nesnelerini kadim efsun nesneleri ile takas yapılabilir.

Güncelleme yapılacaktır. Emek verip eski tadı çıkarmak isteyen bir oyun yapısı zaman ayiramayacak çalışanlar içinde nesne market sistemi emek verenlerin üstüne çıkmayacak bir şekilde ayarlanmalıdır. Ve haftasonu akşam saatlerinde etkinlik ve drop ayarları degistirilmelidir.

Turkmmo üst banner sabit konu sağ sol sayfalar
İtemci sağ sol banner ve açılış ekranı
Instagram 200₺ sponsor reklam
Facebook 500₺ sponsor reklam
YouTube 500₺ sponsor reklam

5 ile 10k arasında bir başlangıç yapılır. Gerçek sayı tabi diğer oyunlar gibi 20 30 k da yazabilirsiniz ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri