shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Cevaplandı item proto açamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan medla3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 996

medla3

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
36
Çözüm
2
Online süresi
7d 3m
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
129
MmoLira
1,310
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm
item proto açamıyorum birşey eksik bilmiyorum dosya eksik olabilir yada windows un bir programı bir eklentisi anlayanlar bakabilirse sevinirim ben biton program yükledim hayla açmıyor ?

dump protoyla kapatılmış item protolar açılmamakta malesef serverınızdaki conf klasöründe bulunan item names ve item proto txt dosyalarını kapatarak item proto dosyası oluşturabilirsiniz işlem tek taraflı olarak yapılmakta
txt kullan diye öneri yaptım txt istemiyor arkadaş :D unepk istiyor

txt kullan diye öneri yaptım txt istemiyor arkadaş :D unepk istiyor
txt düzenlemeside kullanmasıda daha kolay ne bu sql fantezisi milletteki anlamadım toplu değişiklik yapmak istese bi ton sql to csv csv to xls birde geriye dönük değiştiricek emeğe yazık günah :D

txt düzenlemeside kullanmasıda daha kolay ne bu sql fantezisi milletteki anlamadım toplu değişiklik yapmak istese bi ton sql to csv csv to xls birde geriye dönük değiştiricek emeğe yazık günah :D
bende cok kolay dedim ama böyle zormuş :D

skype haahimt2 ekleyip bana destek olabilirmisiniz item proto hiç birşeykilde açılmıyor ve çalışmaya durduruldu hatası almaktayım bilgisi olan varmıdır .

İşlem çok basit, Skype: live:vexradeveloper ekleyin yardımcı olayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri