Cevaplanmadı Alt Yapı Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunahan81aaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 919

Tunahan81aaa

Level 1
Konular
10
Çözüm
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sorunu az olan bir files arıyorum gördüğüm kadarıyla herhalde
Örnek Files 1
Örnek Files 2
Sanırım temiz altyapıymış sizce hangisi daha sağlamdır yahut önereceğiniz başka files varmıdır saolun

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Alt yapı dediğiniz şey sistemsiz olur fixli veya fixsiz bu kişinin isteğine kalmış @ates1972 bir öneride bulunmuş kötülememiş ve kendi fikrini beyan etmiş. ( Yasalara göre insanlar fikrini söylemekte hür ve özgürdür. ) @Eric Bloodaxe kişi size her hangi bir kötülemede bulunmamış agresiflik iyi değildir. İki yetkilinin bu denli saçma bir tartışmaya girmesi beni üzüyor forumumuz her fikre açık değil midir?, Sakin olalım öneriler yapabiliriz değil mi?

Kalın sağlıcakla iyi forumlar dilerim
Gayet seviyeli bir görüş alışverişindeyiz. Herhangi bir tartışma içerisinde değiliz anlayacağınız. İyi forumlar dilerim.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Gayet seviyeli bir görüş alışverişindeyiz. Herhangi bir tartışma içerisinde değiliz anlayacağınız. İyi forumlar dilerim.
önerdiğin şıkları boşver farklı fileslere yönel

Önerdiği şıklardaki fileslerin problemleri ne açıklar mısın?
Problemleri olduğunu belirtmedim, üzerinde değişiklik yapılmamış 0 src 0 game mysql ve python dosyalarından başlamasını öneriyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)