IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Common_Drop_Item eşya sayısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 935

Thisbe

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
64
Çözüm
13
Online süresi
8d 5h
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
143
MmoLira
942
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Common_Drop_Item.txt dosyasını düzenliyorum fakat eşya sayısını belirtme gibi bir seçeneğimiz bulunuyor mu burada? Örneğin potların 50 tane düşmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor? Düzenlemeyi biliyorum fakat eşya sayısı gibi bir seçenek var mı yok mu onu merak ediyorum.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
farkımız olsun dediğim şeyden biraz daha iza edeyim o common drop içeriğinde bulunan lvl'e göre item düşmesini sağlayan dosya varya o slotlarda ve metinlerde eklemediğimiz itemlerin görünmesini ve atmasını sağlamaktadır örnek olarak 50 lv adam çölde metin kesince metinin içine bakınca içerğinde anka ayakkabı vs görüyor burada common devreye giriyor dahada açayımmı nasıl anlatayım
target sistemi lvl göre itemleri gösteriyor buda common dropla alakalıdır.

target sistemi lvl göre itemleri gösteriyor buda common dropla alakalıdır.
mesajını renkli yazıp sonuna nokta koyman ciddiye alınacağın anlamına gelmiyor :) fotoğrafından mıdır bilemiyorum ama söylediğin şeylerden ben bir anlam çıkaramadım

common dropta olması atmayacağı anlamına gelmiyor common droptaki itemler rasgele her mobdan düşebilecek itemlerin olduğu dosyadır sorulan soru başka, sayı ayarlanabiliyormu emin değilim ama altına aynı itemden ekleyerek yapabilirsin eğer pot için yapacaksanda serverına - olarak yansır söyleyeyim yıl 2020 artık tr de bile kullanılmıyor potlar

Pot örnekti sadece, bir item ekleyeceğim fakat 50'li düşmesini istiyorum. Common'da öyle bir seçenek bulamadım onu soruyorum

farkımız olsun dediğim şeyden biraz daha iza edeyim o common drop içeriğinde bulunan lvl'e göre item düşmesini sağlayan dosya varya o slotlarda ve metinlerde eklemediğimiz itemlerin görünmesini ve atmasını sağlamaktadır örnek olarak 50 lv adam çölde metin kesince metinin içine bakınca içerğinde anka ayakkabı vs görüyor burada common devreye giriyor dahada açayımmı nasıl anlatayım

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri