Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sunucu Degişimi

Eu Taşımama Degermi?

• Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Herkeze iyi oyunlar öncelikle. Arkadaşlar Ben Tr Serverinden Eu Serverlerine taşıyacagım ama aklıma takılan soru şudur?

1-Sunucu degişince Rank gidecekmi?
2-Eu Batımı?
3-Eu Dogumu
4-Normalde pingim 17 100 mb int hızı sınırsız olarak kullanıyorum. Acaba Ping kaç görürüm ?
5-Eu taşımama Degermi 4 sezon oldu Elmas 1 olarak Tamamlıyorum.
6-Taşıma sebebim Gerçekten Tr serverindeki Anlaşmazlık ve oyun içi çok küfür ettikleri içindir.

Lütfen Arkadaşlar Konu altına sorularımı cevaplarsanız. ve yardımcı olursanız sevinirim.

1-Sunucu degişince Rank gidecekmi?
2-Eu Batımı?
3-Eu Dogumu
4-Normalde pingim 17 100 mb int hızı sınırsız olarak kullanıyorum. Acaba Ping kaç görürüm ?
5-Eu taşımama Degermi 4 sezon oldu Elmas 1 olarak Tamamlıyorum.
6-Taşıma sebebim Gerçekten Tr serverindeki Anlaşmazlık ve oyun içi çok küfür ettikleri içindir.

1- gidecek
2- eu batı ( doğuda çok ping oluyor diye biliyorum )
4- 80-100 ping görürsün ama trdeki 100 ping gibi olmuyor yine hissedilmeyen bir ping oluyor ( ben trde 20 alıyorum westte 100 ama akıcılık aynı )
5- oyun kalitesi olarak daha yukarıda olduğu kesin tr d1 eu d3 d4 e denk geliyor.
6 troll her yerde troll

Cevabın için Teşekür ederim. 10 maçı tekrardan attırıyor galiba. Taşıma işlemi yapıldıgında? peki Batı ile dogu arasında olan fark nedir ?

Cevabın için Teşekür ederim. 10 maçı tekrardan attırıyor galiba. Taşıma işlemi yapıldıgında? peki Batı ile dogu arasında olan fark nedir ?

eskiden 1 maç atınca seni lige yerleştiriyordu yensen bile eski elonun çok altı oluyor yine de son 7 8 aydır nasıl bilmiyorum. bildiğim kadarıyla eune'de elo daha düşük weste göre

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri