Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Client/Sistemler Hakkında Soru(lar)

DEVRAKI

Hiç Bitmeyecekmiş Gibi...
TM Üye
Üye
Konular
10
Online süresi
1g 44780s
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
1
Başarım Puanı
84
TM Yaşı
7 Yıl 2 Ay 1 Gün
MmoLira
734
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Ben DEVRAKI Bir Süredir Forumdayım toplam 2 Adet Files Geliştirdim Çok aham Şaham Sağlam olamalarda yaklaşık 15-20 arkadaş beraber girip eğlendik ama Merak Ettiğim Bir konu Var Pack kilitleme ve açma konusu şimdi forumda patlaşılan foxfs(umarım doğru yazmışımdır) 2-3 tane zamanında uğraşmıştım tek başıma becerememiştim

Şimdi ise Bu Konuda Hakim olan Kişi/Kişilerden Yardım istiyorum

Pack Nasıl şifrelenir Nasıl Clinete tanıtılır Nasıl Açılır ve illa uzantısını (.epk,.eix) Değiştirmek gerekir mi ?
Packı Şifrelmek/açmak için gerekli programlar nelerdir..
Ve
Ek olarak bu Silah Kostüm Sistemi(Costume_Weapons System) direk olarak eklersek çalışır mı yoksa tahmin ettiğim gibi projeye dahil edilmelimidir ? Edilecekse nasıl edilmelidir.

Bu Sorularıma Cevap Arıyorum

Çözüm
Foxfs packlerde eix epk uzantıları bulunmuyor. Örneğin root dosyasını foxfs ile kapattığınızda root isimli kapalı pack oluşur bunuda pack klasörüne atmak yeterlidir. Cliente tanıtma gibi bir durum bulunmuyor.

Şifrelemek içinde zaten açık pack dosyaları olan MakePack dosyasında pack.py yi açarak ismini yazmanız yeterli. Foxfs videolarını izlerseniz anlarsınız zaten. Açmak için ise forumda Foxfs Unpacker bulunuyor onunla açabilirsiniz ama zaten foxfs packlerin açık hali sizde bulunuyor kendi packınız üzerinde açma işlemi yapmanıza ihtiyacınız yok.

Costum weapon sistemine gelirsek sistemi tam olarak hatırlamasamda client sourceye ekleme yapılması gerekiyor diye hatırlıyorum. Forumda sistemin anlatımına bakıp gerekli yerlere ekleme...
Foxfs packlerde eix epk uzantıları bulunmuyor. Örneğin root dosyasını foxfs ile kapattığınızda root isimli kapalı pack oluşur bunuda pack klasörüne atmak yeterlidir. Cliente tanıtma gibi bir durum bulunmuyor.

Şifrelemek içinde zaten açık pack dosyaları olan MakePack dosyasında pack.py yi açarak ismini yazmanız yeterli. Foxfs videolarını izlerseniz anlarsınız zaten. Açmak için ise forumda Foxfs Unpacker bulunuyor onunla açabilirsiniz ama zaten foxfs packlerin açık hali sizde bulunuyor kendi packınız üzerinde açma işlemi yapmanıza ihtiyacınız yok.

Costum weapon sistemine gelirsek sistemi tam olarak hatırlamasamda client sourceye ekleme yapılması gerekiyor diye hatırlıyorum. Forumda sistemin anlatımına bakıp gerekli yerlere ekleme yapmanız yeterli olacaktır sadece pack ile olacağını zannetmiyorum

Costum weapon sistemine gelirsek sistemi tam olarak hatırlamasamda client sourceye ekleme yapılması gerekiyor diye hatırlıyorum. Forumda sistemin anlatımına bakıp gerekli yerlere ekleme yapmanız yeterli olacaktır sadece pack ile olacağını zannetmiyorum

Peki pack Kilitleme açma Anahtarlarını nerden değişebiliriz/Özelleştirebiliriz

Nor: Foxfs Buildledim kullanımını araştırıyorum

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri