Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Haritada Maksimum Alınabilecek Seviye Sınırı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coop026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba. Benim yapmak istediğim, bir oyuncu misal veriyorum Mavi 1. Köyde 18 Level üstüne çıkamasın. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Ya da ışınlanma portallarına sınır koymak mümkün müdür?

Merhaba. Benim yapmak istediğim, bir oyuncu misal veriyorum Mavi 1. Köyde 18 Level üstüne çıkamasın. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Ya da ışınlanma portallarına sınır koymak mümkün müdür?
char.cpp

arat:

if (gPlayerMaxLevel <= GetLevel())
return;

altına ekle:

if(GetMapIndex()==1 || GetMapIndex()==21 || GetMapIndex()==41){
if(GetLevel()>18){
return;
}
}

en iyi çözüm için mesajın yanındaki kupaya tıklayabilirsin

edit: normalde if statementinden sonra tek satır kod yazılıyorsa bracket kullanmaya gerek yok ama buraya kodu yapıştırınca saçma sapan çıkıyor bu yüzden bracketlerini ekledim

Teşekkür ederim hocam. Bu kod ile portallarda engelleniyor mu, 18'e gelemeden portaldan geçememeli. Yoksa sadece 18 level üstüne çıkamıyor mu? Ya da if(GetLevel()>18) return; bununla portaldan geçerse geri aynı mapın portal önüne mi ışınlıyor?

Teşekkür ederim hocam. Bu kod ile portallarda engelleniyor mu, 18'e gelemeden portaldan geçememeli. Yoksa sadece 18 level üstüne çıkamıyor mu? Ya da if(GetLevel()>18) return; bununla portaldan geçerse geri aynı mapın portal önüne mi ışınlıyor?
hayır ışınlanmayla alakalı bir durum yok sadece eğer karakterin map index i 1 21 veya 41 ise 18 levelden sonra exp kazanamıyor geri ışınlaması için farklı bir işlem yapılması gerekiyor

hayır ışınlanmayla alakalı bir durum yok sadece eğer karakterin map index i 1 21 veya 41 ise 18 levelden sonra exp kazanamıyor geri ışınlaması için farklı bir işlem yapılması gerekiyor
Portalı nasıl engellerim hocam? Ayrıca mesela ilk köyleri engelledik bu kodla. Aynı kodu kopyalayıp altına yeniden ekleyip 2. köylerin indexini yazsam, diğer maplarda engellenir mi?

Kod:
if(GetMapIndex()==XX || GetMapIndex()==XX || GetMapIndex()==XX){
if(GetLevel()>30){
return;
}
}

XX 2.Köyler, Seviye sınırıda 30. Altına aynı eklesem çalışır mı?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri