mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı farklı karakter yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwer212tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 603

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam

Oyundaki tüm karakterleri kaldırıp farklı karakterler nasıl yapabilirim yani şöyle savaşçı yerine farklı bir karakter olucak şekilde nasıl yapabilirim bir anlatımı var mıdır veya videolu anlatımı ve hangi programlar kullanılıyor bilgisi olan yazabilir mi :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selam

Oyundaki tüm karakterleri kaldırıp farklı karakterler nasıl yapabilirim yani şöyle savaşçı yerine farklı bir karakter olucak şekilde nasıl yapabilirim bir anlatımı var mıdır veya videolu anlatımı ve hangi programlar kullanılıyor bilgisi olan yazabilir mi :D
bu imkansız bir şey değil elbette lakin kaldırmak epey uğraştıracaktır öyle bir şey mümkün değildir. Yeni karakter eklemek kolay değil her şeyiyle kusursuz tasarlamanız lazım bir çok konuda yetenek isteyen bir uğraştır.

Amacım metin2 yi çok farklı bir boyuta taşımak istiyorum oyundaki herşeyi değiştirip farklı bir oyun yapmak istiyorum 4 karakter yerine 2 de olabilir artemis şeklinde değişik karakterler alt yapısı metin2 ama oynayan oyuncu farklı bir oyun gibi gelicek ben bunu araştırıyim belki olur 🙂 teşekkür ederim yorumlarınız için💓

Amacım metin2 yi çok farklı bir boyuta taşımak istiyorum oyundaki herşeyi değiştirip farklı bir oyun yapmak istiyorum 4 karakter yerine 2 de olabilir artemis şeklinde değişik karakterler alt yapısı metin2 ama oynayan oyuncu farklı bir oyun gibi gelicek ben bunu araştırıyim belki olur 🙂 teşekkür ederim yorumlarınız için💓
bu dediğin oyun yapmaktan farksız sadece metin2 üstüne giydireceksin bunun için modelleme görsel geliştirme ui ux ve server tarafını da çok iyi şekilde bilmen gerekiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri