- Konular
- 88
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,306
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba beyler; Hadi geçmişi biraz hatırlayalım ! Anılarınızı Paylaşın !
Acemi Birliğiniz :
Usta Birliğiniz :
Devre :
Unutamadığınız Anınız :
Resim :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acemi Birliği : Manisa Kırkağaç 6.Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı (3. Tabur 12.Bölük - Uçaksavar)
Usta Birliği : Mardin Kızıltepe Özel Harekat Jandarma Komando Taburu - Pınarcık Üs Bölgesi
Devre : 97 / 4
Unutamadığınız Anınız
--------------------------------
6 Ay Gececi Olarak Üs Bölgesinde Termalci Olarak Görevdeyim. Kalekolun Rakımı 1124
Kule kule gezerdim. Çevre kontrolü v.s yapardım gece görüş dürbünüyle.
Bizim üs bölgesinin yolları yoktu o zamanlar. Belediyeden parke kum v.s geldi. Dediler ki yolu siz yapacaksınız.
Tabi ben rahatım. Gece nöbetçi askerlerden birisi uyumuş. Dediler ki gececilere ceza.
Sabah kalktık iştima'yı aldık. Kazma kürek, el arabası ne varsa aldırdılar. O zamanda aşırı soguk var. Kulaklarımızı kesiyor. Yağmur deli gibi yağıyor.
Neyse parke diziyoruz kenara çekildik. Yağmur acayyip. Karakol komutanı geldi.
Ne yapıyorsunuz lan ? Dedi bize. Komutanım yağmur yağıyor falan dedik.
Döndü bize Devlet size 500 Lirayı boşuna vermiyor. Şeker misiniz eriyeceksiniz ? Çalışın yağmurun altında dedi.
Bu anımı asla unutmayacağım. Hakkımı helal etmiyorum

Son düzenleme:
- Konular
- 166
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 1,191
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 259
- MmoLira
- 2,209
- DevLira
- 36
Acemi Birliğiniz : Bilecik 9. Jandarma er eğitim alay komutanlığı
Usta Birliğiniz : Tunceli üst bölge dış karakol
Devre : 98/3
Unutamadığınız Anınız : Karakola ilk çıkmışım rakımı 1600 helikopter le nereye geldik diyorum
neyse atış yaptık hedefi paramparça etmişim karakol komutanı ne iş yapıyon oğlum dedi
bilgisayarciyim komutanım dedim şaşırdı bide doğumluyuz ya şüphelendi 3 gün gecti tabi nöbete çıkıyoz beni odasına çağırdı gittim tekmil verdim oğlum yeni çavuş sensin dedi şaşırdım emredersiniz komutanım dedim çıktım öyle sevinçliyim ki iste ne bilim her işe çavuş koşuyor
neyse 2 gün gecti karakolda su yok kuyudan su çekiyoz pompa bozulmuş sağuktan yerde 1 2 metre kar var çağırdı odasına gittim işte yanına 2 asker al git boruyu değiş dedi ben ne anlarım tesisat işinden neyse emredersiniz dedim aldım 2 kişi giydik çelik yelek celik başlığı kuleye bağırdım birsey olsa içeri haber ver diye neyse gidiyoz ama birsey bilmiyoruz
geldik kuyunun dibine boru dipte kar var üstünde başladık karı kazmaya boruyu gördük çatlamış sağuktan bizde donuyoruz hava buz 1600 rakım etraf açık neyse boruyu cikartacaz çıkmıyor sinirlendim boruyu komple kırıp çıkardım yeni boruyu yerine koyduk contalarini sıkıştırıp yukarı cikacaz hal kalmamış
yorulmuşuz geldik içeri üstümüze batmış karakol komutanı öyle gülüyor öyle gülüyor ki bu günümü unutmam
şuan asker deki günlerimi özlüyorum acısıyla tatlısıyla cok güzel günlerim geçti
Usta Birliğiniz : Tunceli üst bölge dış karakol
Devre : 98/3
Unutamadığınız Anınız : Karakola ilk çıkmışım rakımı 1600 helikopter le nereye geldik diyorum
neyse atış yaptık hedefi paramparça etmişim karakol komutanı ne iş yapıyon oğlum dedi
bilgisayarciyim komutanım dedim şaşırdı bide doğumluyuz ya şüphelendi 3 gün gecti tabi nöbete çıkıyoz beni odasına çağırdı gittim tekmil verdim oğlum yeni çavuş sensin dedi şaşırdım emredersiniz komutanım dedim çıktım öyle sevinçliyim ki iste ne bilim her işe çavuş koşuyor
neyse 2 gün gecti karakolda su yok kuyudan su çekiyoz pompa bozulmuş sağuktan yerde 1 2 metre kar var çağırdı odasına gittim işte yanına 2 asker al git boruyu değiş dedi ben ne anlarım tesisat işinden neyse emredersiniz dedim aldım 2 kişi giydik çelik yelek celik başlığı kuleye bağırdım birsey olsa içeri haber ver diye neyse gidiyoz ama birsey bilmiyoruz
geldik kuyunun dibine boru dipte kar var üstünde başladık karı kazmaya boruyu gördük çatlamış sağuktan bizde donuyoruz hava buz 1600 rakım etraf açık neyse boruyu cikartacaz çıkmıyor sinirlendim boruyu komple kırıp çıkardım yeni boruyu yerine koyduk contalarini sıkıştırıp yukarı cikacaz hal kalmamış
yorulmuşuz geldik içeri üstümüze batmış karakol komutanı öyle gülüyor öyle gülüyor ki bu günümü unutmam
şuan asker deki günlerimi özlüyorum acısıyla tatlısıyla cok güzel günlerim geçti- Katılım
- 24 Ağu 2010
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı