Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Sistemi Sorunu!

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,052
Online süresi
6ay 29g
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
Başarım Puanı
392
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 21 Gün
MmoLira
334
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.

Biyolog sistemi ekledim fakat 1 Sorunumuz mevcut bilen arkadaşların konu altında yardımcı olması rica olunur
Not: Syser falan vermiyor.

İlk iletteceğim linkte.Orkdişini veriyor aşağıda sayıyor kaç adet daha gerektiği ama ork dişi gözükmüyor ve ver dedikten sonra pencere otomatik kapanıyor tekrar açmak için ok işareti olmuyor. Işınlanıncaya kadar

İkinci iletteceğimde. İse işinlanıp gelince ise oku tıkladımızda pencereyi açmak için açılmadan ok kayboluyor.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar.

Biyolog sistemi ekledim fakat 1 Sorunumuz mevcut bilen arkadaşların konu altında yardımcı olması rica olunur
Not: Syser falan vermiyor.

İlk iletteceğim linkte.Orkdişini veriyor aşağıda sayıyor kaç adet daha gerektiği ama ork dişi gözükmüyor ve ver dedikten sonra pencere otomatik kapanıyor tekrar açmak için ok işareti olmuyor. Işınlanıncaya kadar

İkinci iletteceğimde. İse işinlanıp gelince ise oku tıkladımızda pencereyi açmak için açılmadan ok kayboluyor.

bu sistemi kullanıyorsanız ben daha önce geliştirmekte olduğum projeme eklemiştim, her fonksiyonu son göreve kadar çalışıyordu
sistem linki
sorunun kaynağını bilemedim eksik ekleme yapmış olabilirsiniz veya çakışan bir kod bloku da olabilir.

Sorun çözüldü sorun dosya ve kod eksikliğinden kaynaklanıyordu her eklediğiniz sistemin doğru kod bloğun olmasına dikkat edin.

Sorun çözüldü sorun dosya ve kod eksikliğinden kaynaklanıyordu her eklediğiniz sistemin doğru kod bloğun olmasına dikkat edin.
sorununuzun çözümüyle ilgili kod eksikliği hangi sistemde mevcut veya paylaşırsanız seviniriz

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri