Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrik ediyorum seni arkadaşımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buna benzer bir sürü sorun var, arkadaşta senin gibi sora sora biyerlere gelicek değil mi ?
Tebrik ediyorum seni arkadaşım
gerçekler usta millete sora sora oda biyerlere gelmiş bu tarz tavıralra gerek yok.Dostum selam bende bu işlerde baya yeniyim ben Simhi diye bir arkadaşa danıştım ve metin2 hileleri yapmak için metin2client sourcesindeki fonksiyonları vs. incelememi söyledi ben de indirip incelemeye başladım cidden yararı var anlattığım yöntemi deneyebilirsin. ama Rad Studio hakkında bir fikrim yok katkım olsun diye söyledim kolay gelsin 

Fotoğrafta belirli bir yere gelip tıkanmış ve sorunu net bir şekilde açıklayarak bilgi istenmiş, buradaki ise tamamen farklı.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buna benzer bir sürü sorun var, arkadaşta senin gibi sora sora biyerlere gelicek değil mi ?
"
MERHABA ARKADAŞLAR.
Rad Studio C++ Builder İle Hile Kodlamaya Başlamak istiyorum.
Bana metin2 için gerekli meteryalleri verebilecek arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum
"
Kod yazmayı bilmeden hile kodlamak istiyorum, bana gerekli olan her şeyi verin tarzında yardım istenmiş, ikisini kıyaslaman garip.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)