- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 85
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 147
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Piyasaya Yeni Geldim Ve Emin Olun Piyasada Gördüğüm Tasarımlar, Hoş Evet Güzel Emekleri Var Eyvallah Ama Haddinden Çok Para İstiyorlar,
1200 Ader Login Loading Serverinize Göre Tasarlanır, Örnek Fotoğraflarım Var Fakat Eklemeyeceğim, Mesaj Yolu İle Alıcıya İletilecektir ...
Wiki Sistemleri
Arven2 , Bestia2 , Rüya2, Rohan2, Tarzında Filesinize Göre Wiki Tasarlanır,
Referans, TIKLA / TIKLA Bu Wikilerin Tamamlanmamış Halidir ...
Landing Sistemleri
Landing, Yani Sitenize Özel Tasarlanmış Tanıtım İndexleri Yapılır Tamamen Kendi İstediğiniz Gibi Tasarlama Uygulanır, Örnek Resimler Özelden İletilecektir
Referans: TIKLA
Aynı Şekilde Ücretli Logo, Trailer , Spoiler , Kapak , Login , Loading Tasarlanır Piyasada Aşırı Uçuk Fiyatlar Var Çarpılmayın
Resimler Ulaştığınız Zaman Size İletilecektir.
REFERANSLAR VE RESİMLER TANITIMA EKLENECEKTİR İYİ GÜNLER DİLERİM
1200 Ader Login Loading Serverinize Göre Tasarlanır, Örnek Fotoğraflarım Var Fakat Eklemeyeceğim, Mesaj Yolu İle Alıcıya İletilecektir ...
Wiki Sistemleri
Arven2 , Bestia2 , Rüya2, Rohan2, Tarzında Filesinize Göre Wiki Tasarlanır,
Referans, TIKLA / TIKLA Bu Wikilerin Tamamlanmamış Halidir ...
Landing Sistemleri
Landing, Yani Sitenize Özel Tasarlanmış Tanıtım İndexleri Yapılır Tamamen Kendi İstediğiniz Gibi Tasarlama Uygulanır, Örnek Resimler Özelden İletilecektir
Referans: TIKLA
Aynı Şekilde Ücretli Logo, Trailer , Spoiler , Kapak , Login , Loading Tasarlanır Piyasada Aşırı Uçuk Fiyatlar Var Çarpılmayın
REFERANSLAR VE RESİMLER TANITIMA EKLENECEKTİR İYİ GÜNLER DİLERİM