İyi akşamlar source'sini arayanlar vardı, uyarladım paylaşayım
Şu konunun Dump Protosu denemedim denyen kanıt atarsa sevinirim kolay gelsin.
https://forum.turkmmo.com/konu/3690...smt2-alfamt2-server-files-full-zodyak-icerir/
Kanıt
Şu konunun Dump Protosu denemedim denyen kanıt atarsa sevinirim kolay gelsin.
https://forum.turkmmo.com/konu/3690...smt2-alfamt2-server-files-full-zodyak-icerir/
Kanıt
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yeni linkten sonra sorunsuz build oldu konuya eklenebilir
![]()
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çok zor birşey değil protoreader.cpp al eline 1/1 aynısı çıkart build et bitti gitti
Merhabalar ,
indirip build etmeyi denedim lakin hata verdi amacım konuyu baltalamak değil vs 2013 de build etmeyi denedim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
yapalı bir yılı geçti desem yalan söylememiş olurum asdasdsdfad
Paylaşım için teşekkürler.
24 saat içerisinde uyumlu olduğuna dair kanıt eklemeniz gerekiyor aksi takdirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.
24 saat içerisinde uyumlu olduğuna dair kanıt eklemeniz gerekiyor aksi takdirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.
Rica ediyorum bilgisayardan dolayı build edemiyorum build eden atarsa sevinirimPaylaşım için teşekkürler.
Merhabalar ,
indirip build etmeyi denedim lakin hata verdi amacım konuyu baltalamak değil vs 2013 de build etmeyi denedim.
Est. teşekkür ederim indirip uğraştığın için ekleme yaptım konuya bir de öyle dener misin ?Merhabalar ,
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)