- Konular
- 8
- Online süresi
- 5g 55356s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 311
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Database a▒▒l▒yor.
/lib/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/db not found
Giri▒ a▒▒l▒yor.
/lib/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found
1. Kanal a▒▒l▒yor.
/lib/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/game not found
Game99 a▒▒l▒yor.
Gördüğünüz gibi böyle bir sorunla karşı karşıyayım doğru lib dosyasını bulamadım başka bir çözümü varmı bilmıyorum beni aydınlatırmısınız TURKMMO SAKİNLERİ
/lib/libstdc++.so.6: version CXXABI_1.3.8 required by /usr/game/share/db not found
Giri▒ a▒▒l▒yor.
1. Kanal a▒▒l▒yor.
Game99 a▒▒l▒yor.
Gördüğünüz gibi böyle bir sorunla karşı karşıyayım doğru lib dosyasını bulamadım başka bir çözümü varmı bilmıyorum beni aydınlatırmısınız TURKMMO SAKİNLERİ