- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 477
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 77
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız: Mert
Yaşınız: 23
Nereli olduğunuz: Edirne
Hangi takımlı olduğunuz: Beşiktaş
Forumu nereden bulduğunuz: Oyun ile alakalı araştırma yaparken.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu çok beğeniyorum herşey kusursuz denebilicek kadar başarılı.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Turkmmo yıllardır bildiğim bir forum ilk bu foruma katılmam 2013 yılında olmuştu. Forum ne demek forumda ki aktiviteler herşeyi burda gördüm eski hesabıma ulaşımım olmadı için bu yeni hesabı açtım yıllar sonra tekrardan Turkmmo ya geri döndüm. Elimden geldiğince özgün ve yararlı paylaşımlar yapmaya çalışıcam tekrardan elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıcam. Bu forum sayesinde hemen hemen her konuda fikir sahibi oldum burda kimse kimseden bi karşılık bekleyerek bişey yapmıyo elimden geldiğince yine yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlarımıza çözümler bulmak yapılan emeğin boşa gitmediğini görmek gerçekten keyif verici Turkmmo bir forumdan çok bir aile gibi üyeleri zamanında çok sağlam dostlarım olmuştu şimdi yeniden eskiye dönüyorum
Elimden Geldiğince Knight Online & Metin2 De Ücretli Satılan Koxp & M2 Mob Gibi Programlarda Ücretsiz Üyelikler Ve Serial Kodlarını Sizlerle Paylaşıcam. Bir buçuk sene kadar Yazılım Ve Kodlamarla Uğraştım 2 Sene Türk Hack Teamda Görev Yaptım. Umarım Turkmmo Da Da Güzel Ve Uzun Zaman Geçirmek Dileğiyle 
Yaşınız: 23
Nereli olduğunuz: Edirne
Hangi takımlı olduğunuz: Beşiktaş
Forumu nereden bulduğunuz: Oyun ile alakalı araştırma yaparken.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu çok beğeniyorum herşey kusursuz denebilicek kadar başarılı.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Turkmmo yıllardır bildiğim bir forum ilk bu foruma katılmam 2013 yılında olmuştu. Forum ne demek forumda ki aktiviteler herşeyi burda gördüm eski hesabıma ulaşımım olmadı için bu yeni hesabı açtım yıllar sonra tekrardan Turkmmo ya geri döndüm. Elimden geldiğince özgün ve yararlı paylaşımlar yapmaya çalışıcam tekrardan elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıcam. Bu forum sayesinde hemen hemen her konuda fikir sahibi oldum burda kimse kimseden bi karşılık bekleyerek bişey yapmıyo elimden geldiğince yine yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlarımıza çözümler bulmak yapılan emeğin boşa gitmediğini görmek gerçekten keyif verici Turkmmo bir forumdan çok bir aile gibi üyeleri zamanında çok sağlam dostlarım olmuştu şimdi yeniden eskiye dönüyorum
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hoşbulduk Teşekkürler.
Hoşbulduk Hocam TeşekkürlerHoşgeldin
Hoşbulduk
Hoşbulduk Dostum Teşekkürler Yorumların Ve Beğenilerin İçinHoş geldiniz, iyi forumlar.![]()
Hoşbulduk Hocam
- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Hoş geldiniz, iyi forumlar. 
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 477
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 77
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Hoşbulduk Teşekkürler.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 4
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Hoşgeldin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)