- Konular
- 738
- Online süresi
- 12h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 514
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 291
- MmoLira
- 302
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Değerli Metin 2 Severler,
Bildiğiniz üzere Metin2 çatısı altında bir çok sorun ve cevabı belirsiz sorular var.
Sizlerinde yardımı ile TOP 50 Soru / Cevap oluşturmak istiyorum ve bu soruların cevaplarını yetkili bir abimizden almaya çalışacağım
Soruları sadece forum üzerinden PM (özel mesaj) yoluyla bana ulaştırabilirsiniz.
Lütfen sorularınızın kısa ve net olmasına dikkat ediniz. TOP50 olacağı için uzun kalıplı sorulara cevap almam zor olabilir.
Sorular hazır olduğunda önce sizinle paylaşacağım. Hepinizin onayından geçtikten sonra ilgili kişi ile görüşeceğim.
Bana en çok sorulan ilk iki soruyu ben ekliyorum.
1) Turkey2 giriş problemleri ne olacak?
2) ETP Ticareti açılacak mı? / Neden Açılmıyor?
Saygılarımla.
Bildiğiniz üzere Metin2 çatısı altında bir çok sorun ve cevabı belirsiz sorular var.
Sizlerinde yardımı ile TOP 50 Soru / Cevap oluşturmak istiyorum ve bu soruların cevaplarını yetkili bir abimizden almaya çalışacağım
Soruları sadece forum üzerinden PM (özel mesaj) yoluyla bana ulaştırabilirsiniz.
Lütfen sorularınızın kısa ve net olmasına dikkat ediniz. TOP50 olacağı için uzun kalıplı sorulara cevap almam zor olabilir.
Sorular hazır olduğunda önce sizinle paylaşacağım. Hepinizin onayından geçtikten sonra ilgili kişi ile görüşeceğim.
Bana en çok sorulan ilk iki soruyu ben ekliyorum.
1) Turkey2 giriş problemleri ne olacak?
2) ETP Ticareti açılacak mı? / Neden Açılmıyor?
Saygılarımla.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.