shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gelişmiş PVP Tanitim Scripti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exehakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 848

Exehakan

Level 5
TM Üye
Konular
89
Çözüm
1
Online süresi
27d 18h
Reaksiyon Skoru
137
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
153
MmoLira
10,578
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Akeyküm, Arkadaşlar kendim için kodlamiş oldugum pvp tanitim panelini
satişa çıkarma karari aldim sebebi standart olarak bende'de ayni (maddi durumlar) :(
Gerçekten özenle hazirladiğim bu paneli satmayi düşünmüyordum kendim geniş çapli ve çok daha
farkli moduller ekleyebileceğim devamli geliştirebileceğim düşünceleriyle başladım fakat yazinin sonunda bu konudada ayri bir
teklifim olucaktir.
Panelin şuyu var buyu var diyip saymicam.
Sağda solda olan reklamlara çok fazla takılmayin yani vesvelere kulak vermeyin o alanlari eklerken örnek resim aradim
forum aklıma geldi girdiğimde rohanin reklami vardi aldim demo olarak geçici süreliğine test'e kullandım
NLPPDN.png

Panelin Gelişmiş bir kaç özelliğinden bahsetmekte fayda var
Pvp serverin sitesini baz alarak sürekli cronlar'la dogrulama yapmaktadir.
Oradaki online durumlari sahte değildir.
Cron sunucuda belirli aralıklarda pvp serverinin sitesine gidip sitenin online durumunu kontrol
eder ve online durumuna göre kendince veritabani ile alişveriş yaparak bir çok bilgileri günceller
güncellenen bilgiler pvp server sahibinin oyun sitesinin online offline durumunu sürekli değiştirmektedir.
değişen online durumu 10 dakika sonra offline veya online olabilir bu tamamen pvp server sahibinin durumuna bağlidir.
Organik pvp server görüntülenme ve oylama sistemi mevcut.

Profil alanindan pvp serverlera ait galeri resimleri detayli server özelliklerini özelleştirebilirsiniz.
Profil'de Bizzat gerçek zamanli doğrulama sistemi mevcuttur yani nasıl ?

Siz ne kadar tanıtım eklerseniz ekleyin tanıtımınız kesinlikle ana sayfada gözükmez sebebi ise
site doğrulamasinin yapılmamasidir. Doğrulamasi yapılmayan siteler otomatik olarak cron işlemlerinde göz ardi edilir.
Web Doğrulama : Size özel olarak verilen bir html dosyasini kendi web sitenizin www / public_html yani ana dizninine attiktan sonra
Doğrulama işlemini kontrol ediceksiniz ve size onaylanip onaylanmadiğina bakarak sonucu bildirecektir.

Sistem gerçekten çok gelişmiş yani yazsam burda baya yazmam lazım belki benim konuyu anlatma durumuma bağlıdır bilemiyorum

Ayireten bu paneli dahada geliştirmek istiyorum şuanda zaten epeyce gelişmiş vaziyette lakin yukaridada söyledim bu panele başladiğimda gerçekten siteyi aktif
edip sürekli olarak geliştirmek ve güncellemek'ti niyetim.

Bu yüzden paneli satin alicak kişilere 2 hafta boyunca destek vericem.
vericeğim destekte ya şu modulu ekle bu modulu ekle aga bunu sen kodlamissin gibi seylere duymak hoş olmaz bunu belirteyim dedim
panel'de herhangi bir sorun var ise desteği 2 hafta boyunca vericem gerekirse saatlerce kodlamalariyla uğraşirim hiç sorun değil

Ek / Yeni Modul( Fikriniz var ise ) bunu ufak ücretler karşılığında gerçekleştirebilirim.

Paneli Ücreti : 390 TL
Demo : Tikla

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Forumdan kastınız nedir anlayamadım ?

Demo link eklenmiştir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri