xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

- Fallout 3: Operation Anchorage - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oca bir on sene… Zaman çabuk geçiyor. Bu yıllar içinde Dünya`da neler neler değişti, ama halen Duke Nukem Forever piyasaya çıkmadı. Beklemekten de vazgeçtim, ne zaman çıkacağı da muallak. Ben bile liseyi, sonra üniversiteyi bitirip, koca adam oldum, hayata atıldım. Ancak Duke Nukem Forever (Diğer namıyla Never), geliştirme aşamasında. Neyse Duke halen yapıla dursun, eski bir dost Fallout 3 on sene sonra geçtiğimiz Ekim ayında podyumlarda boy gösterdi. Son olarak Wasteland`te Fallout 2 ile maceraya atılmıştım, kendimi ve hayatı unutmuştum.

Black Isle`ın kapanması, Fallout 3`ün el değiştirip Bethesda tarafından geliştirilmesi, yapımın FPS olması, eski oyun mekaniğinin bulunmaması gibi açılardan sıkı Fallout fanları tarafından eleştirildi. Her şeye rağmen yapım piyasaya sürüldü ve genel olarak da beğenildi. Zaten çoğu yerden yüksek puanlar aldı, yılın RPG`si ödüllerini kaptı. Fallout 3`ün çıkmasıyla birlikte Bethesda güzel bir haber de verdi. Yapım için indirilebilir üç adet içerik (DLC) çıkartacaklarını duyurdu. İlk içerik kısa bir süre önce yayınlandı, bize de oynamak kaldı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri