Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Herkeze Merhabalar. Turkmmo'yu ilk keşif edişim Metin2'nin ilk zamanlarında Metin2 Hile indirmek için'di Çok iyi hatırlıyorum By bongju diye bir muz hilesi vardı
ve o hileyi indirmek için her internet kafeye gidişimde Turkmmo'ya girip hileyi indirirdim
seninde Anıların var ise yorum altına yazabilirsiniz. Herkeze teşekürler 
ve o hileyi indirmek için her internet kafeye gidişimde Turkmmo'ya girip hileyi indirirdim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Zaman hızlı geçiyor, bende bir ara müsait olursam kuruluş hikayesini anlatırım
Arkadaşlar Herkeze Merhabalar. Turkmmo'yu ilk keşif edişim Metin2'nin ilk zamanlarında Metin2 Hile indirmek için'di Çok iyi hatırlıyorum By bongju diye bir muz hilesi vardıve o hileyi indirmek için her internet kafeye gidişimde Turkmmo'ya girip hileyi indirirdim
![]()
Aga beee.. Muz hilesini unutmuşum bak iyi hatırlattın bi gülümsedim.
Hamachi server kurardık deli gibi, exp yüzüğü eklemeyi keşfettiğimizde bile hemen konu açardık, kimse bilmezdi konuyu açanın havası olurdu hemen her servere yayılırdı. Hey gidi zaman nasıl da geçiyor.. 
Gerçekten Zaman çok çabuk geçiyor
ve Şu metin2 De Hile yapımında emegi geçen herkezin eline saglık sayelerinde Metin2 1000 çeşit hile gördü 
ve Şu metin2 De Hile yapımında emegi geçen herkezin eline saglık sayelerinde Metin2 1000 çeşit hile gördü 
ve Knight ONlinede Koxp Msn Koxp Kurmak için
girip bakardım .d
girip bakardım .d