BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 PvP server sunucu açma hatası

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Dostlar;

Şimdi de böyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen kardeşlerim yardımcı olur musunuz ?

Gerekli ekran görüntüsü yüklenmiştir.

Bu hatanın sebebini biliyorsak lütfen yazın!!
Çözümü nedir?:(

HATA : Could not Load ThreeWayWar Setting file BU HATAYI VERİYOR SONLARDA NASIL DÜZELTİRİM

odvpq2.png

Son düzenleme:
Çözüm
Navicat girin. "common > locale" girip locale yerine turkey yazın. Filezilla açın. "usr/game/share/locale" gelin orda turkey diye klasör açıp map
quest vb.buraya atın. Gamede turkey diye araştırın. Bulunamazsa turkey editlenmiştir.

bunu anlamadım ya common locale giriyorum girdiğimde locale yerinde zaten Turkey yazıyor, filezilla açtım usr/game/share/locale aratıpTurkey dosyasını buldum ve en baştan turkey diye klasör açıp map ve quest i aynı yere share/locale ye mi atıcam onu anlayamadım
özelden teamwiever at halledeyim
------------------------------------------------
SYSERR:Cant Load Threewaywar Settings File
locale/'den sonra birşey olmaması navicat "common > locale" içinde locale kısmının boş olması locale/'den sonrasıyla eşleşmemesi gameden o kısmın düzenlenmesi.

Navicat girin. "common > locale" girip locale yerine turkey yazın. Filezilla açın. "usr/game/share/locale" gelin orda turkey diye klasör açıp map
quest vb.buraya atın. Gamede turkey diye araştırın. Bulunamazsa turkey editlenmiştir.

------------------------------------------------
SYSERR:Cant Load Threewaywar Settings File
locale/'den sonra birşey olmaması navicat "common > locale" içinde locale kısmının boş olması locale/'den sonrasıyla eşleşmemesi gameden o kısmın düzenlenmesi.

bunu anlamadım ya common locale giriyorum girdiğimde locale yerinde zaten Turkey yazıyor, filezilla açtım usr/game/share/locale aratıpTurkey dosyasını buldum ve en baştan turkey diye klasör açıp map ve quest i aynı yere share/locale ye mi atıcam onu anlayamadım

özelden teamwiever at halledeyim

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri