mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Drop calculator 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan __dracaryS__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

percent'i ile loop count u çarpıp çıkan sayıyı aşağı mı yuvarlıyor? yoksa direk 0,5 rounding mi var? eğer böyleyse ne anlamı var anlamadım zaten excel e atıp tek tıkla yapabiliyorduk bunu bütün slotlar ve sandıklar için

ve proto structurelarımız farklıysa hata verecek bu program
Program metin2 kaynak dosyalarında olan drop mantığı ile aynı çalışmakta. Loopcount ise bir canavar kaç adet kesilirse hangi item kaç adet düşer. Program hesaplayıp gösterir ekrana.
Struct konusuna gelir isek drop structlarında değişiklik yapan servere rastlamadım.

Program metin2 kaynak dosyalarında olan drop mantığı ile aynı çalışmakta. Loopcount ise bir canavar kaç adet kesilirse hangi item kaç adet düşer. Program hesaplayıp gösterir ekrana.
Struct konusuna gelir isek drop structlarında değişiklik yapan servere rastlamadım.
dediğim şu zaten bizim mob drop item de verdiğimiz percentler x misal x/100 olarak hesaplanmıyor mu ek programa gerek varmı diye sordum ben sadece emeğine saygım var ama mesela hırsızın eldiveni ek bonusların testini nasıl yapacaksın tekrar programın source una eklemen gerekecek bunlarıda

dediğim şu zaten bizim mob drop item de verdiğimiz percentler x misal x/100 olarak hesaplanmıyor mu ek programa gerek varmı diye sordum ben sadece emeğine saygım var ama mesela hırsızın eldiveni ek bonusların testini nasıl yapacaksın tekrar programın source una eklemen gerekecek bunlarıda
yoe3eab.png

Bir sonraki vericeğim güncellemede config dosyasından karakter üstündeki yüzdelik eşya drobu, hırsızın eldiveni ve item düşürme eventi tarzı bloklar olucak ordaki değerler ile hesaplanıcak. Şuanki hali full event açık hali gibi düşün.

Tunga şuanlık değilde ileride verebilirim kaynak kodlarını. Boşa çıkarsam config.txt yazıcam kişiler kendi kaynak kodlarında bulunan tam değerleri yazıp console'de dönen değerlerden %100 verim alıcaklar.
Gerçek değerler oluşurken farklı etkenler söz konusu oluyor. Kullanıcı ile canavar arasındaki level farkı gibi. Onları nasıl işlediğini görmek için sormuştuum aslında.

Gerçek değerler oluşurken farklı etkenler söz konusu oluyor. Kullanıcı ile canavar arasındaki level farkı gibi. Onları nasıl işlediğini görmek için sormuştuum aslında.
Anlıyorum kafandaki soruları ve bunları düşünmekte haklısın. Lakin şuan herşey manuel ayarlanmış durumda yani kaba taslak ekledim çoğu şeyi. Dediğim gibi config dosyası ile canavar sorgularında oyuncu leveli ve mob leveli sorgusuda olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri