LGX 27 Ara 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. bsd: /usr/lib32/libstdc++.so.6 bu lib hatasını veriyor. bsd sürüm: 10.1 64bit paylaşabilecek varmı? @Tungа Not: Freebsd bölümündeki paylaşımdaki kodlardan 1. olanı yapdım 2.de hata verdi.
Merhaba arkadaşlar. bsd: /usr/lib32/libstdc++.so.6 bu lib hatasını veriyor. bsd sürüm: 10.1 64bit paylaşabilecek varmı? @Tungа Not: Freebsd bölümündeki paylaşımdaki kodlardan 1. olanı yapdım 2.de hata verdi.
Çözüm Broken Snay 28 Ara 2019 Sevindim sorununuzun çözüldüğüne sol taraftan en iyi cevapa kupa verirseniz konu cevaplandı olarak işaretlenir.
Sevindim sorununuzun çözüldüğüne sol taraftan en iyi cevapa kupa verirseniz konu cevaplandı olarak işaretlenir.
Broken Snay 28 Ara 2019 #6 Sevindim sorununuzun çözüldüğüne sol taraftan en iyi cevapa kupa verirseniz konu cevaplandı olarak işaretlenir. Upvote 0 Downvote Çözüm Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Sevindim sorununuzun çözüldüğüne sol taraftan en iyi cevapa kupa verirseniz konu cevaplandı olarak işaretlenir.