Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm öncelikle kendimden biraz bahsedeyim daha önce bir çok server'da gm lik yaptım yönetici pozisyonunda çalıştım
kendi serverimi kurdum ücretli destek sağladım bazı serverlere
navicat ftp admin panel wmcp panel site canlı destek entegrasyonu ve yönetimi oyun içi herşey item ekleme mob ayarları vs vs her türlü konu da teknik destek sağlıyorum. orta seviye'de olsa tanıtım ve giriş indexi hazırlayabiliyorum gm ayarları vs hakimim
Makul fiyatlarla iletişime site üzerinden mesaj atın gerekli iletişim yeri veriyim iyi forumlar
kendi serverimi kurdum ücretli destek sağladım bazı serverlere
navicat ftp admin panel wmcp panel site canlı destek entegrasyonu ve yönetimi oyun içi herşey item ekleme mob ayarları vs vs her türlü konu da teknik destek sağlıyorum. orta seviye'de olsa tanıtım ve giriş indexi hazırlayabiliyorum gm ayarları vs hakimim
Makul fiyatlarla iletişime site üzerinden mesaj atın gerekli iletişim yeri veriyim iyi forumlar
çok teşekkür ederim konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyordumKonu uygnu bölüme taşınmıştır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)