cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tebaİr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sevgili forum üyeleri client build olayında ufak bi aklıma takılan bir soru var düşündüm fakat bulamadım.Sorun şu ki client build ettiğimiz zaman binary klasörün içine oyuna giriş yapacağımız yeni exe dosyası geliyor ya peki yapılan güncellemenin herkesde gözükmesi için autopatcher güncellemesi yapmak gerek fakat patcher ekranı açıkken client sonrası oluşan exe dosyasına nasıl güncellicek ? Yani
kendi kendini mi güncelliyor bu exe dosyası

Not Oluşan yeni exe dosyasını bin olarak değiştirip oyunun dizinine attığımda herhangi bi değişiklik olmadı oyunda direk oluşan yeni exeyle giriş yaptığımda src değişiklikleri oldu

Çözüm
Teşekkürler efendim bilgilendirdiğiniz için bende öyle düşünüyordum da kendi kendi güncellemesi garip geldi onun için sormuştum saolun
Auto patcher sunucunuzda bu videodaki gibi güncelleme yaptığınız packları ve pack gömülü veya sadece client exe nizi güncelliyebilirsiniz. Packlar 0.0.0.1 > Pack klasörünün içerisinde lz kodu yapılır, exe ise 0.0.0.1 in içerisinde lz yapılır aynı şekilde sunucunuzdaki criclist e lz kodları güncellenir ve yeni dosyalar sunucunuza aktarılır.

Auto patcher sunucunuzda bu videodaki gibi güncelleme yaptığınız packları ve pack gömülü veya sadece client exe nizi güncelliyebilirsiniz. Packlar 0.0.0.1 > Pack klasörünün içerisinde lz kodu yapılır, exe ise 0.0.0.1 in içerisinde lz yapılır aynı şekilde sunucunuzdaki criclist e lz kodları güncellenir ve yeni dosyalar sunucunuza aktarılır.

Bende zaten böyle düşünüyordum kafama takıln şu autopatcher i exe dosyasıyla açıyoruz exe açıkken kendisini güncelliyor doğru mu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri