- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm
Bu son güncellemeden sonra oldu olan her oyuna girisimde 10 dk sonra hep bu arızayı alıyorum biri lütfen yardımcı olabilir mi
Istemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantıni sonlandirdik lütfen ağ ayarlarını konturol edip tekrar dene diyor
Bu son güncellemeden sonra oldu olan her oyuna girisimde 10 dk sonra hep bu arızayı alıyorum biri lütfen yardımcı olabilir mi
Istemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantıni sonlandirdik lütfen ağ ayarlarını konturol edip tekrar dene diyor
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
Hata kodu yok mu ?
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
Seçenekler:Selamın aleyküm
1. Oyunu komple sil tekrar yükle
2. Oyun iç verilerini komple sil tekrar yükle
3. Telefonun root'lu ise lib dosyalarını yedeği varsa orj yedeklerini yükle
- Konular
- 698
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 317
- MmoLira
- 1,987
- DevLira
- 0
Selamın aleyküm
Aldığın hatayı ekran görüntüsü olarak yansıtırsan daha kolay yardımcı olur bilgisi olan arkadaşlar.
Sorun bence ; işlemci dediğine göre telefonun kılıfla beraber mi ? ısınma olasılığı nedir ? Şarj da mı oynuyorsun? otomatikmen işlemci korumaya alıp kitler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)