xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pugb mobile yardimci olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZamanlaYarış
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ZamanlaYarış

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm
Bu son güncellemeden sonra oldu olan her oyuna girisimde 10 dk sonra hep bu arızayı alıyorum biri lütfen yardımcı olabilir mi

Istemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantıni sonlandirdik lütfen ağ ayarlarını konturol edip tekrar dene diyor

Hata kodu yok mu ?

Selamın aleyküm
Bu son güncellemeden sonra oldu olan her oyuna girisimde 10 dk sonra hep bu arızayı alıyorum biri lütfen yardımcı olabilir mi

Istemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantıni sonlandirdik lütfen ağ ayarlarını konturol edip tekrar dene diyor
Seçenekler:
1. Oyunu komple sil tekrar yükle
2. Oyun iç verilerini komple sil tekrar yükle
3. Telefonun root'lu ise lib dosyalarını yedeği varsa orj yedeklerini yükle

Selamın aleyküm

Aldığın hatayı ekran görüntüsü olarak yansıtırsan daha kolay yardımcı olur bilgisi olan arkadaşlar.

Sorun bence ; işlemci dediğine göre telefonun kılıfla beraber mi ? ısınma olasılığı nedir ? Şarj da mı oynuyorsun? otomatikmen işlemci korumaya alıp kitler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri