Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Best production v4 Files [Kral Lonca Ve Oyuncu] Sistemindeki Sorun Yardım Pls!!!

Alemji21

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
99
Online süresi
1ay 8g
Reaksiyon Skoru
205
Altın Konu
0
Başarım Puanı
189
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 26 Gün
MmoLira
2,508
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İyi Günler Arkadaşlar Geçen Gün Best production v4 Files Kurdum Oyunda [Kral Lonca Ve Oyuncu Vip Sistemi Ekli ] Fakat Navicattan kral seçeneğini 1 yaptım Nickin Başına [KRAL]Da Yazdım Oyunda Tag ları Göstermedi Ne Kral lonca kral Oyuncu Nede Vip Sistemindeki Taglar Göstermiyor Sorun Nerde Olabilir Yardımcı Olabilcek Varmı!!!
@ates1972 Hocam Bu Files Hakkında Bilginiz Varmı Acaba Sorun Nerde Tam Olarak ? Şimdiden Teşekur Ediyorum Hayırlı Forumlar Diliyorum...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Sorununuz çözümlendiyse ÇÖZÜM başlığında konuya dahil edebilir yada yorum olarak konuya ekleyebilirsiniz. Ve en iyi cevabı kupa vererek seçebilirsiniz.
Sorunum Hala Devam Ediyor Yardım Pls.....

Sorunum Devam Ediyor Harici Bi kac Files Daha İndirdim Aynı Şekil Sorun var Fileslerde...yardım

forumda kral lonca tagı sistemi vardı diye hatırlıyorum eksik veya hatalı eklenmiş olabilir o anlatımlara bakarak kontrolleri sağladınız mı
yada herhangi bir syser veriyormu hale

forumda kral lonca tagı sistemi vardı diye hatırlıyorum eksik veya hatalı eklenmiş olabilir o anlatımlara bakarak kontrolleri sağladınız mı
yada herhangi bir syser veriyormu hale
hocam Krallık tagları İle Alakalı syser hatası Vermedi ben dediğinz gibi baktım playersettingmodule.py adlı dosyada eklenmemişti ben orda gösterdiği yeri eklediğimde ise oyuna girerken oyunda atıyordu başka filesler indirdim denedim aynı yrmr york klasorunun etc oldugu gmtag klasöürürün bulundugu tum fileslerde bu sorun mevcut ama çözümünü bulamadım ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri