HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lisansli bir paneli lisansız yapablien varmı
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
millete faydalı icerik çıkartıyoruz 3 5 kuruşla tiryonel olacak değilsin değilmi dolar almış başını götürüyor millet 2 3 içerik içik 100 200 papel para ödiyor azıcık düşün ve skype...Bu ilk değil daha önceden de raporladım, yorumun silinmesinden başka bir sonuç göremedim. Tek yaptığım burada etik şekilde yardımcı olmak. Çalıp çırpma konularında usta olan insanlar da benim nasıl uzman olduğumu veya ne bildiğimi sorgulayamaz. Herhangi bir iğneleme ya da sözlü taciz geldiğinde gerekeni siz yapmazsanız ben de doğal olarak olması gerekeni kendim yaparım, zira ikisinin yaşını gömerim ve en sert cevabı veririm. Konu benim son cümlemle kapanmıştır ve bu gördüğüm, nihai bir şekilde sondur. Yapılan güncel ban cezası için de teşekkür ederim.