Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM ARIYORUM

sahnklc1

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
-1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
12
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 4 Gün
MmoLira
10
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

Sunucu Adı :

Yaş Sınırlaması :+19
İstediğiniz Günlük Online Süre :2-8Saat
Aradığınız Özellikler :Tasarımdan reklamdan anlayan oyun içerisinde yetkisi harici şeylerle uğraşmayan gözüm arkada kalmayacak şekilde emanet edebiliceğim dostlar arıyorum...
İletişim Adresi :
Diğer / Ek :
Arkadaşlar 2014 Yılından beri bu sektördeyim 2017 yılında bi ara verdim şimdi geri dönüyoruz sunucumuzun 6 aylık ödemesi peşin yapıldı benimle birlikte bu yolda sağlam adımlar atıcak arkadaşlar dostlar arıyorum 2kişi almayı planlıyorum şunuda belirteyim sizlerden hiç bir şekilde maddi destek istemiyorum bana yanımda dimdik durup benimle yürüyecek dostlar lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Facebook sayfası paylaşımı yasak.
Konudaki facebook sayfası kaldırılmıştır.

GM Arıyorum

Sunucu Adı :

Yaş Sınırlaması :+19
İstediğiniz Günlük Online Süre :2-8Saat
Aradığınız Özellikler :Tasarımdan reklamdan anlayan oyun içerisinde yetkisi harici şeylerle uğraşmayan gözüm arkada kalmayacak şekilde emanet edebiliceğim dostlar arıyorum...
İletişim Adresi :
Diğer / Ek :
Arkadaşlar 2014 Yılından beri bu sektördeyim 2017 yılında bi ara verdim şimdi geri dönüyoruz sunucumuzun 6 aylık ödemesi peşin yapıldı benimle birlikte bu yolda sağlam adımlar atıcak arkadaşlar dostlar arıyorum 2kişi almayı planlıyorum şunuda belirteyim sizlerden hiç bir şekilde maddi destek istemiyorum bana yanımda dimdik durup benimle yürüyecek dostlar lazım.

Merhabalar adım Musa Gül 23 yaşındayım askerlik görevimi yeni bitirdim. Kendi işimin patronuyum. Bu sebepten ötürü yöneticilik vasfına sahibim. Daha detaylı görüşmek için özelden yazmanız yeterli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
7 yıl gm lik yaptım ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri