Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Store [ Metin2 Filesler , Web Paneller ve Tasarımlar Toplu Satış Tek Çatı Altında Toplanmıştır ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle hayırlı satışlar dilerim fakat sancak server files diye satış konusu açmışsınız. Size ait olmayan bir filesi neden satışa koyuyorsunuz ki ?

Öncelikle hayırlı satışlar dilerim fakat sancak server files diye satış konusu açmışsınız. Size ait olmayan bir filesi neden satışa koyuyorsunuz ki ?
İsterseniz kaldırabilirim. Arşivimde duruyordu 1-2 kişi satıyor diye sorun olacağını düşünmedim. Ayrıca ben size neden başkasının alt yapısı ile geliştidiğin veya metin2 dosyalarını sattığını sormuyorum.

İsterseniz kaldırabilirim. Arşivimde duruyordu 1-2 kişi satıyor diye sorun olacağını düşünmedim.
Benimle ilgili bir problemi yok fakat başkasının yaptığı emek harcadığı dosyaları satmak hoş gelmiyor bana.

Benimle ilgili bir problemi yok fakat başkasının yaptığı emek harcadığı dosyaları satmak hoş gelmiyor bana.
Filesde çok hata vardı tek tek gidermiştim zaten herkes öyle yapmıyor mu filesi geliştirip satıyor. ben sadece resim çekemediğim için o tanıtımı koydum etc vb vb değişik sistem ekledim yeni ünvan vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri