gb yaktığım çar serbest açık hasar vuruyor , yine serbestte aldıgım diğer çar vuramıyor ve gb çarın içinden geçiyor. inv komutu düzgün çalışıyor şuanGb yakıp gb yaktığın çarda serbest açıp diğer çardada serbest açıp denermisin gb yakar yakmaz gm gibi mi oluyor acaba
Ayrıca gm çarlara /inv de takılma var mı ?
merhaba navi den skill protodan oynama yaptım düzeldi gibi suan sadece p de denedim setaffectflag secenegini CHEONGEUN den CHEONGEUN_WITH_FALL a geçirdim suan çözülmüş gibi duruyor g ve m10da deneme yapmadım bu sütün ve seceneğin ne anlama geldiğini biliyormusunuzbu sorun normal hesaplarda mı oluyor yoksa gm hesaplarda mı deniyosun
not : ilk defa duyuyorum böyle birşey.
merhaba navi den skill protodan oynama yaptım düzeldi gibi suan sadece p de denedim setaffectflag secenegini CHEONGEUN den CHEONGEUN_WITH_FALL a geçirdim suan çözülmüş gibi duruyor g ve m10da deneme yapmadım bu sütün ve seceneğin ne anlama geldiğini biliyormusunuzGb yakıp gb yaktığın çarda serbest açıp diğer çardada serbest açıp denermisin gb yakar yakmaz gm gibi mi oluyor acaba
Ayrıca gm çarlara /inv de takılma var mı ?
Ben sana kendimdekini atayım skil kodu kaçtımerhaba navi den skill protodan oynama yaptım düzeldi gibi suan sadece p de denedim setaffectflag secenegini CHEONGEUN den CHEONGEUN_WITH_FALL a geçirdim suan çözülmüş gibi duruyor g ve m10da deneme yapmadım bu sütün ve seceneğin ne anlama geldiğini biliyormusunuz
19 skıl protodaBen sana kendimdekini atayım skil kodu kaçtı