InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı Güçlü beden bugu

emre2693

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba serverde güçlü beden g ve p yapınca serbest dahi açsak karektere vurulmuyor kapatırsam karektere atak yapılabiliyor sadece g ve p olunca bu sorun oluşuyorçözümünü bilen yardımcı olabilirmi

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorununuz çözümlendiyse ÇÖZÜM başlığında konuya dahil edebilir yada yorum olarak konuya ekleyebilirsiniz. Ve en iyi cevabı kupa vererek seçebilirsiniz.
Gb yakıp gb yaktığın çarda serbest açıp diğer çardada serbest açıp denermisin gb yakar yakmaz gm gibi mi oluyor acaba :)

Ayrıca gm çarlara /inv de takılma var mı ?
gb yaktığım çar serbest açık hasar vuruyor , yine serbestte aldıgım diğer çar vuramıyor ve gb çarın içinden geçiyor. inv komutu düzgün çalışıyor şuan

bu sorun normal hesaplarda mı oluyor yoksa gm hesaplarda mı deniyosun
not : ilk defa duyuyorum böyle birşey.
merhaba navi den skill protodan oynama yaptım düzeldi gibi suan sadece p de denedim setaffectflag secenegini CHEONGEUN den CHEONGEUN_WITH_FALL a geçirdim suan çözülmüş gibi duruyor g ve m10da deneme yapmadım bu sütün ve seceneğin ne anlama geldiğini biliyormusunuz

Gb yakıp gb yaktığın çarda serbest açıp diğer çardada serbest açıp denermisin gb yakar yakmaz gm gibi mi oluyor acaba :)

Ayrıca gm çarlara /inv de takılma var mı ?
merhaba navi den skill protodan oynama yaptım düzeldi gibi suan sadece p de denedim setaffectflag secenegini CHEONGEUN den CHEONGEUN_WITH_FALL a geçirdim suan çözülmüş gibi duruyor g ve m10da deneme yapmadım bu sütün ve seceneğin ne anlama geldiğini biliyormusunuz

Ben sana kendimdekini atayım skil kodu kaçtı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri