Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yokmuş hocam ya az önce metin2panel yetkilileri ile konuştum.. hevesim kursağımda kaldı. Hani öğrenmek için istiyorum kullanmak ve ya kar elde etmek için değil p2p işini kullanan bir irispanel var bildiğim kadarıyla...hayır yaptığım hiç birpaneli gameyle bir ilgisi yoktur.
Yokmuş hocam ya az önce metin2panel yetkilileri ile konuştum.. hevesim kursağımda kaldı. Hani öğrenmek için istiyorum kullanmak ve ya kar elde etmek için değil p2p işini kullanan bir irispanel var bildiğim kadarıyla...
evet iris panel oda zaten kendi filesi dışında kullandırtmıuyor
adamlar p2p portunu çözmüşler files'a bağlamış ayarları yapmışlar oyundaki herşeyi anında etki ettiriyorlar p2p portu üzerinden bizde .devet iris panel oda zaten kendi filesi dışında kullandırtmıuyor
sadece dc atabiliyoruz oyunda duyuru yaptırabiliyoruz hepsi bu
c++ tarafını bir anlasam bilsem ondan daha iyisini yazabilirim. Benzeri paneller sistemler var sa p2p üzerinden bakarsın kıyıda köşede seslenirsin bana.aynı şekilde autopack'da da xml değil de direkt html5 ile çalışan varsa onada talibim

adamlar p2p portunu çözmüşler files'a bağlamış ayarları yapmışlar oyundaki herşeyi anında etki ettiriyorlar p2p portu üzerinden bizde .d
sadece dc atabiliyoruz oyunda duyuru yaptırabiliyoruz hepsi buc++ tarafını bir anlasam bilsem ondan daha iyisini yazabilirim. Benzeri paneller sistemler var sa p2p üzerinden bakarsın kıyıda köşede seslenirsin bana.
aynı şekilde autopack'da da xml değil de direkt html5 ile çalışan varsa onada talibim![]()
dostum kafana çok takiyorsun sana önerim böyle birşeye sende kalkışma gerek yok

takıyorum değil midostum kafana çok takiyorsun sana önerim böyle birşeye sende kalkışma gerek yok![]()
ama unutma aradan biraz zaman geçsin dediklerimi yapacağım. Normal işlerimi yaparken aklımdan bile gecmiyor foruma girince ön bellekten hazır verileri alıyorum direk aramaya araştırmaya başlıyorum 
kafama taktığım doğrudur ama foruma girince kafama takıyorum .d Zaten bu takıntım yuzunden
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'i yazdım 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)