yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İstek Üzerine Ücretsiz Panel Yapılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiLZade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 187
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokmuş hocam ya az önce metin2panel yetkilileri ile konuştum.. hevesim kursağımda kaldı. Hani öğrenmek için istiyorum kullanmak ve ya kar elde etmek için değil p2p işini kullanan bir irispanel var bildiğim kadarıyla...

evet iris panel oda zaten kendi filesi dışında kullandırtmıuyor

evet iris panel oda zaten kendi filesi dışında kullandırtmıuyor
adamlar p2p portunu çözmüşler files'a bağlamış ayarları yapmışlar oyundaki herşeyi anında etki ettiriyorlar p2p portu üzerinden bizde .d

sadece dc atabiliyoruz oyunda duyuru yaptırabiliyoruz hepsi bu :D c++ tarafını bir anlasam bilsem ondan daha iyisini yazabilirim. Benzeri paneller sistemler var sa p2p üzerinden bakarsın kıyıda köşede seslenirsin bana.

aynı şekilde autopack'da da xml değil de direkt html5 ile çalışan varsa onada talibim :)

adamlar p2p portunu çözmüşler files'a bağlamış ayarları yapmışlar oyundaki herşeyi anında etki ettiriyorlar p2p portu üzerinden bizde .d

sadece dc atabiliyoruz oyunda duyuru yaptırabiliyoruz hepsi bu :D c++ tarafını bir anlasam bilsem ondan daha iyisini yazabilirim. Benzeri paneller sistemler var sa p2p üzerinden bakarsın kıyıda köşede seslenirsin bana.

aynı şekilde autopack'da da xml değil de direkt html5 ile çalışan varsa onada talibim :)

dostum kafana çok takiyorsun sana önerim böyle birşeye sende kalkışma gerek yok :D

dostum kafana çok takiyorsun sana önerim böyle birşeye sende kalkışma gerek yok :D
takıyorum değil mi :) ama unutma aradan biraz zaman geçsin dediklerimi yapacağım. Normal işlerimi yaparken aklımdan bile gecmiyor foruma girince ön bellekten hazır verileri alıyorum direk aramaya araştırmaya başlıyorum :)

kafama taktığım doğrudur ama foruma girince kafama takıyorum .d Zaten bu takıntım yuzunden 'i yazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri