darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İtem yansıtma sorunu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan casperme123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

RM7fRQ.png


Sorun resimde görüldüğü gibi envanterde sorunsuz yansıtınca ruha bağlı ve item yansıtma yazısı çıkmıyor sorunun niyeyse db kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir kaç wareze düşen fileslere baktım ve aşağıdaki resimle karşılaştım kısacası efsun sayısını yükseltmişler demem o ki bu 2 sistemi efsun olarak mı görüyor acaba bu yüzdenmi yapıldı bu veya hiç bir alakası yok mu bu konuda bilgili insanlara ihtiyacım var.

Her türlü öneriye açığım yardımcı olan herkese teşekkürler..

RM7dIe.png
 
PythonplayerModule.cpp den biyerde 0'ı 1000 olarak değiştireceksin forumda paylaşılan questli İtem kilitlemede fixi mevcut mobilim o yüzden atamıyorum


dediğiniz blogu yükledim zaten öyle hocamda bu başka bir şey fileste 6taş +evrim + official item kilit mrlibyanın paylaştıgı bide lent transmutation var bana niyeyse db kaynaklı geliyor bu sorun haftalardır bir türlü işin içinden çıkamadım.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst