M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Vs Turnuvasi kurumulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alemji21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 586

Alemji21

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
99
Çözüm
29
Online süresi
1mo 8d
Reaksiyon Skoru
207
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
2,604
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar Benim Sunucumda vs turnuva Map mevcut fakat giris Yapamiyorum Normal Oyunda Warp Yazip Isinlandigimda Gidiyorum fakat Geri atiyor Bide Forumda Buldugum Guestleri Ekledigimde Npcden turnuva Alanina isinlan Diyorum fakat Isinlandigi Yer Karanlik Siyah Bisey Geliyor Hic Birsey yapamiyorsun envater aciyorsun Kaliyor Pm Aciyorsun kaliyor ekran ful Yaptigin Yseylerle Karmasik Bisey Oluyor Sorun Nedir Yardimci Olucak Varmidir Tesekkurler simdiden

Yokmu Sorunu bilen Yardimci Olucak ?

Questte düello malının Map indexine bak senin filesindeki Map ile uyusuyormu aynı değilse aynı yap Mapın klasörünü kontrol et başka filesten kendine Aktar vs.

Questte düello malının Map indexine bak senin filesindeki Map ile uyusuyormu aynı değilse aynı yap Mapın klasörünü kontrol et başka filesten kendine Aktar vs.
Hocam Benim Sunucumda 2 adet Map Varmış map index 28 olan Map Eski ws turnuvasının yeri Fakat Buraya Işınlanınca Heryer Karanlık Oluyordu BenŞimdi bakarken 2 ci Turnuva Mapının Oldugunu Farkettim orası ise 112 ci map olarak geçiyor ben onları herşetleri guesteki 28 map olan yerleri 112 olarak değiştrdim eşleştirdim fakat gm çarı mapta fakat normal oyuncular ışınlanınca köye geri atıyor herşy tamam ama bu sorunu nasıl cozucem koye geri ışınlanma sorununu ? lvl sınırlarını kontrol ettim hiç sorun yok ..

Farklı Serverden Map Alarak Eklenti Yaptım Sorunum Çözüldü Teşekurler..

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri