HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadşlar selam,
forum.turkmmo.com
Filesime bu sistemi ekledim, itemlerin flaglarını da ayarladım ona rağmen itemin evrim sistemi gözükmüyor parlamada yok sanki hiç eklenmemiş gibi, her şeyi doğru yaptım anlatımdaki, hata falan da almıyorum. bir kaç kişiden yardım istedim herkes para istiyor gözünü seveyim yardım edecek olan varsa çok duacı olurum.
Silah Evrim Puanı Sistemi - Piyasadakinden Farklı
Selam arkadaşlar silah evrim puanı sistemini paylaşıyorum kendi kodlamamdır. Aslında paylaşmayacaktım fakat warez olma tehlikesinden dolayı sistemin yapımcısının paylaşması daha uygun olur diye düşündüm. [LINK] [LINK] [VT] oyundan çıkıp girdiğinde evrim efekti gözükmüyor ise bu işlemleri...
Filesime bu sistemi ekledim, itemlerin flaglarını da ayarladım ona rağmen itemin evrim sistemi gözükmüyor parlamada yok sanki hiç eklenmemiş gibi, her şeyi doğru yaptım anlatımdaki, hata falan da almıyorum. bir kaç kişiden yardım istedim herkes para istiyor gözünü seveyim yardım edecek olan varsa çok duacı olurum.