Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı pvp servera item ekleme icon koyma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barbarossstk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Serverimde eklemek istediğim bir item var forumda bulamadım bulabilriseniz buraya linki atın lütfen.

eklemek istediğim bu item oyunda var olan ışınlanma yüzüğünün iconuna sahip olması gerekiyor artı olarak bir yeni yüzük iconuna daha ihtiyacım var.

bu ayarları ne şekilde yapabileceğimi bilmiyorum.

Farklı bir sorunum daha var oda npclere item satılamıyor sat butonu yok yani onu da nasıl ayarlayabileceğimi söylerseniz sevinirim.

Forumlara baktım bulamadım zahmet olmazsa link atarmısınız ?

Pack içerğine giriyorsun icon ile alakalı 2 adet dosyayı alıyorsun içini açıyorun orada item diye bir klasör içerisinde envanter üzerinde tga lar mevcut o tgaları png çevir rahat bulursun aradığını diğer sorununu anlamadım

Tamam,

Öncelikle item_proto.txt dosyasını açıp bir tane yüzük kodu veya on benzer kodu bulup o satırı komple kopyalayıp, yeni bir satıra yapıştırın. Ardından yapıştırdığınız satırda yüzüğe vermek istediğiniz kodu yazın. Ardından item_names.txt dosyasına girip orada da kopyaladığınız yüzük kodunu bulup yine o satırı da kopyalayın ve ardından yeni bir satıra yapıştırıp yeni yüzüğe vereceğiniz kodla değiştirin.

İtemler oluşturuldu şimdi bunların iconlarını ayarlamak için, item_list.txt dosyasını açın ve kopyaladığınız yüzüğün kodunu bulun, o satırı da aynı şekilde kopyalayıp yeni satıra yapıştırın ve yeni satırdaki kodu yeni yüzük koduyla değiştirin. Satırın karşısında tga dosyasının yolunu gösterir bu genelde icon dosyasına giden yoldur. Örnek: ......../00001.tga. Burada yazan kodu yüzük kodunuzla değiştirin. Ardından localeyi paketleyebilirsiniz işiniz bitti.

Sıra geldi icon dosyasını hazırlamak. Hazırlamış olduğunuz .tga uzantılı dosyanın ismini yüzük kodu ile yani item_list.txt de düzenlediğimiz .tga uzantılı dosya ile aynı isimde olmalı. Düzenledikten sonra belirtilen yola ......./00001.tga dosyasını görebilecek şekilde atıp paketleyin.

Hazır.

2. Problem itemleri satmanın bir yolu yok market,silah satıcıs v.b hiç biryerde satma butonu yok.alırken alabiliyorsun satın alma butonu pek ala var fakat item satılamıyor.İtemi sürükleyip atsanızda kabul etmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri